özel mesaj ile cevap verildi..Brick sonrası yetkili hesap ile çin rom yüklenen (Redmi Note 8 Pro) Çin Versiyon (bootloader kilidi kapalı) cihazı global rom'a veya herhangi bir rom'a çevirme ücreti nedir?
ikiside donanımsal arızaya benziyor..Redmi 9t udemy den kurs izlerken kapandi mi 8 de powerda sarja takiliydi film izliyordum isindi kapandi
Tabiki ne tür bir işlemden sonra böyle oldu? twrp mi kurmaya çalıştınız?redmi note 9 merlin - fastboot veya recovery girmiyor sadece açılıp kapanıyor logo gelip gidiyor. yardımcı olma şansınız var mı?
evet twrp kurmaya çalıştım, 1 kere oldu olmadı ondan sonra biraz saçma işler yaptım galiba 3-4 defa twrp kurmaya çalıştım sonuç buTabiki ne tür bir işlemden sonra böyle oldu? twrp mi kurmaya çalıştınız?
özel mesaj ile bilgi verdim.evet twrp kurmaya çalıştım, 1 kere oldu olmadı ondan sonra biraz saçma işler yaptım galiba 3-4 defa twrp kurmaya çalıştım sonuç bu
Cihazınızın modeli nedir?Benim telefon kapandı ve sadece fastboota girebiliyorum.(Diğer herşeyde Mi logosu yanıp sönüyor) Miflash kullanmaya çalışınca locked hatası alıyorum ve telefonda mi hesabı tanımlı olmadığı ve de telefonu açamadığım için unlock edemiyorum. Tamir için ücret ne olur? Ayrıca ses açma ve power tuşu ile girilen menüye girip wipe data ve reboot yapmaya çalıştım ancak yine mi logosu yanıp sönmeye devam etti reboot olmadı.(wipe datayı hata vermeden yaptı)
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet donanımsal müdahale ile artık oluyor..Hocam kolay gelsin öncelikle.Yorumlardan anladığım kadarıyla işinin ehli bi insansın.Poco X3 Pro da IMEI oluyor diye gördüm birkaç başlıkta.Şuan oluyor mu bilgi alabilirmiyim?