Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba, Redmi Note 9s cihazımın 2 sim kartıda görmüyor.İmei kayıtlı Meidamarkt ten almıştım.Sim kart başka telefonda çalısıyor.Sorun ne olabilir acaba?
Sim kartı okumuyorsa donanımsal arızadır. okuyor şebeke gelmiyorsa imeileri e-devletten sorgulayın.

Kusem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Selamün aleyküm. Abi Cihazım yurtdışı Mi 11 ultra. Wifi açılmıyor. Bluetooth ta sıkıntı yok. Bikaç yere sordum ama yapabilen olmadı. Yardımınızı rice ediyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Selamün aleyküm. Abi Cihazım yurtdışı Mi 11 ultra. Wifi açılmıyor. Bluetooth ta sıkıntı yok. Bikaç yere sordum ama yapabilen olmadı. Yardımınızı rice ediyorum.
anakart esnemesi kaynaklı kronik arıza. Araştırın ama bizde tamiri yok maalesef.

21umith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
merhaba iletişim için numara alabilirmiyim

thearmi60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Armağan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
özel mesaj gönderdim
Merhabalar annemin telefonunun (Redmi note 10) hafızası doluydu ve sistem tepki vermiyordu. Yeniden başlatınca genelde düzeliyordu fakat artık hiçbir tepki vermiyor. BL açık değil. MIUI Recovery kısmı geliyor ama reboot system denilince de tepki vermiyor bir nevi soft brick oldu telefon yani. Reboot desem de MIUI Recovery kısmına atıyor... İçindeki veriler annem için çok değerli bir şey yapabilir miyiz?

n3c0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
NECDET
Cihazım
NOTE 11 PRO
Konular
0
Merhabalar, Telefonum Redmi Note 11 Pro Model (2201116TG) (Helio G96 İşlemci) YD cihaz. İmei Attırmak istiyorum.

hos42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Hocam selamlar, mi 8 cihazımı 5 yıldır kullanıyordum. Dün gece video izlerken uyuyakalmışım sarjı bitmiş ve kapanmış. Bugün sabahtan itibaren hiçbir şeye tepki vermiyor. Belki batarya değişimi vs. gerekiyodur diye iş yerine yakın bi telefoncuya bıraktım, onlar bataryanın sağlam olduğunu, telefonun işlemcisinin öldüğünü, yapılamayacağını söylediler açıkçası çok güvenemedim. Bilgisayara bağladığımda da qusb_bulk_cıd0402 olarak gözüküyor ve uygun sürücü yok diyor. Telefonuma herhangi bir rom, yazılım vs yüklemedim. Forumlarda cihazın edl durumuna geçmiş olabileceği hard brick olduğu gibi anlamını bilmediğim terimler gördüm ve benzer sorunlar yaşayanların sizinle iletişime geçmesi gerektiği yönünde tavsiyeler gördüm. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üst Alt