- Adım
- Ogz
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 1
Yardım - Xiaomi Mi A1 - Telefon kapanıyor ve sadece fastboot ile açabiliyorum
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi bir sorunum var. Mi A1 telefonum son 3 haftadır bir anda kapanıyor. Bazen hiçbir şey yapmadan kapanıyor bazen hızlı hareket ettirdiğimde kapanıyor. Telefonu açma tuşuyla açamıyorum, bastığımda hiçbir şey olmuyor. Sadece fastboot moda alarak, bilgisayardan adb...
forum.miuiturkiye.net
şurdaki konumu buraya yazmamı tavsiye etti bir arkadaş buraya da yapıştırıyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Başlıktaki gibi bir sorunum var. Mi A1 telefonum son 3 haftadır bir anda kapanıyor. Bazen hiçbir şey yapmadan kapanıyor bazen hızlı hareket ettirdiğimde kapanıyor.
Telefonu açma tuşuyla açamıyorum, bastığımda hiçbir şey olmuyor. Sadece fastboot moda alarak, bilgisayardan adb komutuyla reboot yaparak açabiliyorum o kadar.
Bataryadan diye düşündüm fakat bataryayı değiştirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor.
İşletim sisteminden midir bilmiyorum, fabrika ayarlarına dönsem acaba düzelir mi veya LineageOS gibi farklı bir işletim sistemi yüklesem.
Daha önce başına gelen varsa veya bir fikri olan varsa duymak isterim.
** Bir de bataryayı değiştirirken şunu farkettim, arka kapağı açtığımda alttaki fotoğraftaki metal levha düştü, yerinde sabit değilmiş. tekrar yerine yerleştiriyorum fakat düşüyor. oraya tutunup sabit kalmıyor. Acaba kapanmasının ve açılmamasının bununla bir ilgisi olabilir mi?
Ayrıca anakart ısınmasından dolayı yapabilir mi acaba onu da merak ettim?
şimdiden teşekkürler.