Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

sandokhai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kemal
Cihazım
mi8
Konular
0
Merhaba telefonum kısa mesafeden düştü (1m kadar mesafeden düştü telefonda cizik dahi yoktu) ve iç ekranı kırıldı. Garantiye gönderdim yüksek fiyat biçtiler. Bende bilindik bir yere iç ekranı uygun fiyata tamir ettirdim. Fakat wifi acmama, sim kart görmeme problemleri cıktı.Ayrıca telefon kapanıp yeniden açılıyor. Telefondan tüm verilerimi aldıktan sonra (Güç + Ses Yukarı ) tuşuna bastıktan sonra resetledim. Açıldığında This Device is locked da kaldı. Wifi acmadığı için telefonu active edemiyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
sandokhai, Bir de modeli yazsaydiniz ne güzel olurdu...

sandokhai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kemal
Cihazım
mi8
Konular
0
Merhaba Mİ 8 telefonum kısa mesafeden düştü (1m kadar mesafeden düştü telefonda cizik dahi yoktu) ve ekranı kırıldı. Bilindik bir yere iç ekranı tamir ettirdim. Fakat wifi acmama, sebeke gitme problemleri cıktı.Ayrıca telefon kapanıp yeniden açılıyor. Telefondan tüm verilerimi aldıktan sonra (Güç + Ses Yukarı ) tuşuna bastıktan sonra resetledim. Açıldığında This Device is locked da kaldı. Wifi acmadığı için telefonu active edemiyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba Mİ 8 telefonum kısa mesafeden düştü (1m kadar mesafeden düştü telefonda cizik dahi yoktu) ve ekranı kırıldı. Bilindik bir yere iç ekranı tamir ettirdim. Fakat wifi acmama, sebeke gitme problemleri cıktı.Ayrıca telefon kapanıp yeniden açılıyor. Telefondan tüm verilerimi aldıktan sonra (Güç + Ses Yukarı ) tuşuna bastıktan sonra resetledim. Açıldığında This Device is locked da kaldı. Wifi acmadığı için telefonu active edemiyorum.
Bu ekranı bypass yardımıyla geçeriz ama Wifi açmama simkartı okumama sorunu donanımsaldır ona şuanda elimizden bir şey gelmez..

#Yıldız

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Meslek
Cnc Freze Operatör
Konular
22
hentai romun üzerine yanlış rom atmış arkadaş sanırım telefonda tepki yok yani fasboot vs gelmiyor çözümü varmıdır acaba
cihaz : poco f2 pro
ücret nedir acaba

ilkemdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlkem
Cihazım
Mi Note 8 Pro
Konular
12
Merhaba Note 9 Pro cihazım var. Hardbrick oldu. EDL mode 9008 olarak görmekte cihazı. Test point den sıfırladım ama yetkili hesap istiyor. Uzaktan bağlantı ile düzelir mi? Ücreti ne kadar olur ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba Note 9 Pro cihazım var. Hardbrick oldu. EDL mode 9008 olarak görmekte cihazı. Test point den sıfırladım ama yetkili hesap istiyor. Uzaktan bağlantı ile düzelir mi? Ücreti ne kadar olur ?
Özel mesaj ile cevap verildi.

Üst Alt