Böyle olur normal yakında hiç şebeke gelmez olur. Kilit kapalı ise açın imei attırın.Ama dediğim gibi diğer simkarta takınca şebeke geliyor taki yeniden başlatana kadar
sıfırlayın düzelmez ise donanımsaldır.Merhaba hasan hocam mi10t pro kullanicisiyim kamera baglanamiyor hatası aliyorum ara sıra düzeliyor ama şimdi hiç düzelmiyor data/apec/active kısmından com.android.media.swcodec@311311000.decompressed.apex dosyası sildim düzeldi fakat bir süre sonra yine aynı hatayı verdi yok mudur bir çözümü?
Teşekkür ederim hocam peki bu apexin içinde ki sonu apex dosyaların tamamini mi silmem gerekiyor yanlış bir işlem yapmak istemiyorum evet geçenler de google guncelledim bu hâle geldi keşke guncellemeseydimH.kadioglu hocam kusura bakmayın, konunuza müdahil oluyorum fakat Dobroski hocam sadece o dosyayı değil yeni gelen apex güncellemelerini de kaldırmanız gerekli ama bir süre sonra tekrarlayacaktır. Mevcut romunuz google güncellemeleri ile uyumsuz. Kesin çözüm için daha güncel bir roma geçmeniz gerekli.
Teşekkür ederim hocam peki bu apexin içinde ki sonu apex dosyaların tamamini mi silmem gerekiyor yanlış bir işlem yapmak istemiyorum evet geçenler de google guncelledim bu hâle geldi keşke guncellemeseydim
yanlış bilgi verdiysem özür dilerim.
Hocam peki hangi roomu önerirsiniz? Modem room atılmadan düzelmez dediler pek bilmem bu işleri yazılımcı biri dediBen de aynı şeyi merak ettim ve hepsini silmeyi denedim hocam telefon bootloopa düştü ve yeni rom atmadan açılmadı Yani kesinlikle silmeyin.
Farklı ve daha güncel bir roma geçmek tek kesin çözüm gibi duruyor.
Estağfurullah hocam.