Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam selamlar. Elimde 2 cihaz var birisi poco x3 pro.
bu cihazı 67 watt şarja takmıştım bi sorun olmadı ama çıkardıktan 1 saat sonra falan kapandı.
fastboot açılıyor. rom yükledim ama açılmadı. poco yazısında bir süre bekleyip kapanıyor. şarj almıyordu. sonra bi aldı. kenarda bir süredir.
bu arada rom atarken kilidini de kapadım muhtemelen yanlışlıkla :)

diğer cihaz mi11t 2. imeisi kopyalanmış gözüküyor. uzaktan imei atılabiliyor mu? yoksa illa fiziksel mi gerekiyor?
Poco donanımsal mi11t yi uzak bağlantı ile halledediz

Safaksahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safak
Cihazım
Lg g3
Konular
2
Burası yerimi bilmiyorum ama Xiaomi 12s kayıt oluyor mu ?

Safaksahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safak
Cihazım
Lg g3
Konular
2
oluyor yaparız uzak bağlantı ile
Hocam direnç işlemi vs olmadan oluyormu ? Ona göre xiaomi12s alicam. Çok beğendim telefonun tipini. Ama kayıt işi yüzünden karar verememistim. Xiaomi 13 le arasında kalmıştım. Biraz detaylı bilgi alabilirmiyim ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam direnç işlemi vs olmadan oluyormu ? Ona göre xiaomi12s alicam. Çok beğendim telefonun tipini. Ama kayıt işi yüzünden karar verememistim. Xiaomi 13 le arasında kalmıştım. Biraz detaylı bilgi alabilirmiyim ?
dirençsiz çift sim olur güncelleme yapılmaz.. güncelleme için her cihazda olduğu gibi bunda da direnç şart tabi..

Safaksahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safak
Cihazım
Lg g3
Konular
2
dirençsiz çift sim olur güncelleme yapılmaz.. güncelleme için her cihazda olduğu gibi bunda da direnç şart tabi..
O halde alınır 4+4 kullanılır, son güncelleme yapılıp, size kayıt işlemi yaptırılır, sonrası gittiği yere kadar. Direnç yapmaktan iyidir sanırım. Çok teşekkür ederim. Daha önceden de duymuştum ama guvenememistim. Şimdi kafama yattı.

FIRTINA90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
1
Hocam merhaba mi 10t pro telefonumda oyun oynarken aniden karıncalı beyaz ekran geldi bir süre ses cıkardı ve kapandı şuan açmaya calısıyorum hiç bir şekilde açılmıyor ekranda tepki yok şarja taktım ondada hiç bir hareket yok nasıl yardımcı olabilirsiniz ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam merhaba mi 10t pro telefonumda oyun oynarken aniden karıncalı beyaz ekran geldi bir süre ses cıkardı ve kapandı şuan açmaya calısıyorum hiç bir şekilde açılmıyor ekranda tepki yok şarja taktım ondada hiç bir hareket yok nasıl yardımcı olabilirsiniz ?
Donanımsal arıza

gkhnnl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Konular
0
Yurt içinden alınmış redmi note 8 cihazım var çalışırken birden kendini resetledi şu an için açmaya çalıştığımızda miui yazısında kalıyor recovery ve fastboot moduna sorunsuz giriyor bootloader kilidi kapalı

Çocuğumun fotoğrafları olduğundan içeriklerin silinmesini istemiyorum nasıl çözüm bulabiliriz ?

Üst Alt