Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

sekkucum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serk
Cihazım
yok
Konular
2
Merhaba note 12 pro sweet_k6a . edl modda kalmıştı. Mi flash ile yükleme yapmayı deniyorum. 15-20 kez denedikten sonra mi flash login ekranı getirdi. Giriş yaptım login success diyor sonrasında bu ekranda kalıyor. Yetkili hesapla giriş yapılsa yazılım atılabilir mi. Etrafta cihaza ait fazla bir bilgi de yok. Telefonu da kurtarmak istiyorum. Sanki yükleme yapacakmış gibi duruyor. Uzaktan destek ile yapılabilir mi ne dersiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

flaco61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
0
Redmi Note 10 Pro cihazımın süresi doldu ve kapandı IMEI atılması lazım fiyat ve bilgi alabilir miyim

pro11_osman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
pro11
Konular
5
arakaşlar facebook canlı yayın yapmak istiyorum (canlı video başlatılamıyor üzgünüz yayın sırasında bir sorun oluştu) yazısı geliyor sorunun çözümü nedir bilen varmı

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.30.30 PM [miuiturkiye.net].jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.30.30 PM [miuiturkiye.net].jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 7
  • WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.45.13 PM [miuiturkiye.net].jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.45.13 PM [miuiturkiye.net].jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 7

Dapeu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Merhaba hocam. Redmi Note 12 pro 4g model cihaza herhangi bir şekilde imei atmak mümkün müdür? Teşekkürler.

burhan1476

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Merhaba

Redmi Note 12 Pro 5G için ( mtk işlemcili sürüm bootloader açık )

2 Adet imei elimde ( benim verdiğim imeiler atılacak ) ücret ne kadar ayrıca fabrika ayarlarına döndürmediğim sürece problem yaşar mıyım ?

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
merhaba arkadaşlar, Xiaomi 13 için imei ihtiyacım var. İstanbul anadolu yakasında destek olabilecek var mı bana

asus0234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asus
Cihazım
11/s
Konular
1

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İmei icin yazdım

teleFinij

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
5
Cihazım
mi 10 ultra
Konular
0
Meraba

"mi 10 ultra" telefonum ekranı kırıldı. Ekran değişimi yapıyormusunuz yada nereden yaptırabilirim..?

mrtkkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
mi note 10
Konular
0

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Selamlar! Mi Note 10 cihazıma format attım tekrar kurmaya çalıştığımda google servisleri ile bağlantı kuramadı hep hata verdi. Uzaktan bağlantı ile bu problemi çözebilir misiniz? saygılar

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Selamlar! Mi Note 10 cihazıma format attım tekrar kurmaya çalıştığımda google servisleri ile bağlantı kuramadı hep hata verdi. Uzaktan bağlantı ile bu problemi çözebilir misiniz? saygılar
imei silinmiştir. Uzak bağlantı ile hallederiz

Üst Alt