Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
H.kadioglu Hocam iyi akşamlar cihazım Oneplus 6 crash dump mode da kalıyor yazılım falan ataabiliyorum ama yeniden başlatmıyor zorla da olsa şarj edebildim. Tamiri mümkün mü ? Yeriniz tam olarak nerede ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
H.kadioglu Hocam iyi akşamlar cihazım Oneplus 6 crash dump mode da kalıyor yazılım falan ataabiliyorum ama yeniden başlatmıyor zorla da olsa şarj edebildim. Tamiri mümkün mü ? Yeriniz tam olarak nerede ?
Maalesef bu modelin tamiri yok bizde yardımcı olamayacağım

benimertcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mertcan
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
0
Hocam Merhaba, yd kayıtlı Redmi Note 9 cihazım güncelleme sonrası NV data corrupted hatası alıyor ve bootlopta kalıyor, cihazın daha öncesinde bootloader kilidi açıktı sp flash tool ile global rom atayım dedim ama yanlış seçimden dolayı kilit kapandı ardından imei atabilmek için eng rom yükledim ve imei attım öyle kaldı. Kısacası ücreti ne kadar tutar tamirin hocam?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam Merhaba, yd kayıtlı Redmi Note 9 cihazım güncelleme sonrası NV data corrupted hatası alıyor ve bootlopta kalıyor, cihazın daha öncesinde bootloader kilidi açıktı sp flash tool ile global rom atayım dedim ama yanlış seçimden dolayı kilit kapandı ardından imei atabilmek için eng rom yükledim ve imei attım öyle kaldı. Kısacası ücreti ne kadar tutar tamirin hocam?
Özel mesaj gönderdim

pesimistadana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
Merhaba redmi note 11 pro 2201116tg model uzaktan imei repair olur mu

pesimistadana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
Merhaba fiyat nedir
Ayrıca bootloader de kapalı

Tekirdagli59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ss
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
0
merhaba kolay gelsin bende Mi 9T bir cihaz var. kilidi açık bir cihaz MiFlash uygulamasından güncelleme atarken güncelleme başarılı olmasına rağmen cihaz kendini başta başlatırken Mİ yazısında kaldı açılmıyor. Fastboot modunada alamıyorum tuşlara basıyorum kapanıp tekrar mi ekranına geliyor orada kalıyor. bu cihaz ile ilgili ne yapabiliriz.

fsadi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Merhaba hocam redmi note 9 128 gb. cihazıma dün kendi üzerinden güncelleme geldiğini görünce yükleme yaptım.(13 sürümü) cihaz tuş kombinasyonu ile de fastboot menü gelmiyor. sürekli redmi yazsı gelip kapanıyor tekrar açılıyor, ana ekran gelmiyor, kapatılamıyor. şarj bitince kapandı. cihazımı türkiyede alışveriş sitesi üzerinden aldım, 2 yıllık cihaz garantisi varmı bilmiyorum ama sanırım bunlarınki 1 yıldı. yardımcı olurmusunuz? iyi günler dilerim.

Üst Alt