- Adım
- Burak
- Cihazım
- REDMİ NOTE 11S
- Konular
- 3
Hocam Redmi Note 11S için direnç işlemi yapan biyer biliyormusunuz ankaradaözel mesaj gönderdim
Hocam Redmi Note 11S için direnç işlemi yapan biyer biliyormusunuz ankaradaözel mesaj gönderdim
uzaktan olmaz onlar. anakartta direnç değişmesi gerekli..Hocam merhabalar Xiaomi 13 telefonum var unlock işlemi yaptım. İmei atma işlemi yapıyor musunuz uzaktan? Birde sorum olucak imei atarken telefon sıfırlanıyor mu?
Dirençli cihaz olarak aldım hocam şu an kullanıyorum cihazı ileride sorun çıkarmaması adına imei için sordumuzaktan olmaz onlar. anakartta direnç değişmesi gerekli..
Dirençliyse yapılır sorun yok. Direnç değişti diye pazarlanmış cihazda olabilir bakmak gerekDirençli cihaz olarak aldım hocam şu an kullanıyorum cihazı ileride sorun çıkarmaması adına imei için sordum
öncelikle imei numarasınıMi 10 5g cihazım var şebeke sıkıntısı vermeye başkadı hat gidiyor şebeke yok diyor geri geliyor yardım eder misiniz
İmeil de sorun görünmüyor kullanıyordum cihazı sıfırladım ondan sonra oldu hat çekiyor görünüyor birden düşüyor hat telefon çekiyor hat gidiyor internete giriyorum gidiyor ne yaptıysam olmadıöncelikle imei numarasınıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediredevletten sorgulayın
özel mesaj gönderdimİmeil de sorun görünmüyor kullanıyordum cihazı sıfırladım ondan sonra oldu hat çekiyor görünüyor birden düşüyor hat telefon çekiyor hat gidiyor internete giriyorum gidiyor ne yaptıysam olmadı