- Adım
- ahmet
- Cihazım
- mi8
- Konular
- 1
H.kadioglu xiaomi mi 8 (dipper)
arka kapak açıp edl moda alabilirseniz uzak bağlantı ile biz tamir ederiz..H.kadioglu xiaomi mi 8 (dipper)
teşekkür ederimMaalesef bu modele destek yok bizde kusura bakmayın
sorun olur yapma.İyi günler hocam şuan telefonum Xiaomi 11T rom u ise 13.0.2.0 Global sürümü yüklü ama romdan kaynaklı bir sorun olan optimizasyon sorunu benim için sıkıntı yapıyor pilim hızlı bitiyor ve telefon hızlı ısınıyor. Fastboot dan rom yüklemek istiyorum bir sorun çıkar mı? Ve internette fastboot rom atma videoları ile atabilir miyim?
Telefonum yurtdışı ve satıcı bana fabrika ayarlarına geri döndürmemem gerektiğini, aksi takdirde tekrardan IMEI atılması gerektiğini söyledi. Fastboot yardımıyla rom atarsam IMEI sorun olur mu?
Merhaba cihazı imei atmak için tamirciye götürdüm. İmei atıldı telefon düzgün çalışıyor fakat hoparlörden ses gelmiyor. Değerleri normalmiş benim hoparlörü de başka cihazda denedik çalışıyor ama anakart ile mi alakalı yoksa yazılımsal mı bilmiyorum. Avometre ile değerlere bakıldığı zaman akımı normal gösteriyor fakat çözemediler. Bir fikri olan var mı yazılımını da sıfırlıyorum diyor yeni yazılım attık diyor ama düzelmedi diyor sizce ne olabilir yardım edin lütfen
Yazılımı eskiden 12. 1.2 idi sanırım sonradan 12.0.3 kurdu yine olmadı yazılımsal olma ihtimali var gibi hangi yazılımı atmalıyız
Anlamadım, daha açık şekilde ifade edermisiniz?güncel