Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar, Redmi Note 10s cihazım var elimde yurt dışı, imei atılmıştı. Telefona dışarıdan arama yapılınca çoğu zaman ulaşılamıyor. Kullanırken, dışarıya arama yapılırken problem olmuyor. Bunu düzeltebilir miyiz? Ücreti nedir?
özel mesaj gönderdim

fulminata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Futbul
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
S.a yurt dışından hediye gelen telefona kendi bilgimle neler yaptığımı anlatacağım telefon redmi note 11 pro 5g veux Telefonu ilk önce kendi hesabımla bootloder kilidini açtım sonra qpts qcn backup yapmıştım sonra xhomi tol diye bir program vardı türkçe oraya bağlayıp efs sil dedim sonramı öncemi hatırlamıyorum twrp yükleyip backup yaptımıştım bu dosyalar duruyor ve iş sona erdi nv data is corrupted oldu sonra araştır araştır eng rom bulup yükledim qcn dosyasını geri yükledim belki olur diye fastboot dan global rom yükledim açılmadı uğraş uğraş bir program bulup daha önce twrp backup yaptığım dosyalar aklıma geldi programda partition diye bir bölüm var ordan fasboot modunda modem boot gibi flas seçenekleri var ben backup dosyasının içinden modemi seçip yükledim sonra global rom açıldı ama ne ses ne kamera ne imei hiç biri yok eng rom da baktığımda imei wifi mac bluetooth mac gözüküyor ama global rom yükleyince böyle oluyor eng romda baktım mi gruop bölümünde kırmızı bölümler vardı zannediyorum onlar silindi bu durumda ne yapılır saygılar şimdi eng rom yüklü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N
S.a yurt dışından hediye gelen telefona kendi bilgimle neler yaptığımı anlatacağım telefon redmi note 11 pro 5g veux Telefonu ilk önce kendi hesabımla bootloder kilidini açtım sonra qpts qcn backup yapmıştım sonra xhomi tol diye bir program vardı türkçe oraya bağlayıp efs sil dedim sonramı öncemi hatırlamıyorum twrp yükleyip backup yaptımıştım bu dosyalar duruyor ve iş sona erdi nv data is corrupted oldu sonra araştır araştır eng rom bulup yükledim qcn dosyasını geri yükledim belki olur diye fastboot dan global rom yükledim açılmadı uğraş uğraş bir program bulup daha önce twrp backup yaptığım dosyalar aklıma geldi programda partition diye bir bölüm var ordan fasboot modunda modem boot gibi flas seçenekleri var ben backup dosyasının içinden modemi seçip yükledim sonra global rom açıldı ama ne ses ne kamera ne imei hiç biri yok eng rom da baktığımda imei wifi mac bluetooth mac gözüküyor ama global rom yükleyince böyle oluyor eng romda baktım mi gruop bölümünde kırmızı bölümler vardı zannediyorum onlar silindi bu durumda ne yapılır saygılar şimdi eng rom yüklü
Normal rom global yükleyip açtığımda baseband yok ses yok uzak bağlantıdan olurmu

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

N

Normal rom global yükleyip açtığımda baseband yok ses yok uzak bağlantıdan olurmu
o cihazda direnç değişimi olmadan imei atılmazki. neden çatara patara daldınız. istanbulda iseniz getirin halledelim.

fulminata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Futbul
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1

Mrsskomann35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi9T PRO
Konular
22
Merhaba elimde Redmi Note 11 Pro + Pissarro var. Mtk işlemci Global yazılım vardı alındığında bu romu değiştirmek isterken cihaz çöktü. Uzaktan bağlantı ile çözebilme şansınız var mı acaba ?

Saygılarımla,

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
özel mesaj gönderdim
Merhaba elimde Redmi Note 11 Pro + Pissarro var. Mtk işlemci Global yazılım vardı alındığında bu romu değiştirmek isterken cihaz çöktü. Uzaktan bağlantı ile çözebilme şansınız var mı acaba ?

Saygılarımla,

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Merhaba, mi unlock işlemi için 528 saat süre verdi, bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?

pro11_osman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
pro11
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

Yüklü Rom ve Versiyon Numarası14 MIUI sürümü Global 14,0,3Telefon ModeliRedmi note 11 pro 4gBootloader KilidiKapalı
A R K A D A Ş L A R LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ALTTAKİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ VARMI Resimleri gönderdim inceleyip yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar Note 11 pro 4g telefonum var aldığıma pişman oldum şebeke sorunu yaşıyorum halen bunun yanı esıra Bazı uygulamaları tam olarak çalıştırmıyor
1 - facebook canlı yayın
2- carkeeper araç kamera uygulaması
bu tür uygulamaları neden engelliyor belli bir ayar yeri varmı kafayı yiyecem bir türlü düzelmedi

Ekli dosyalar

• adcff9e6-8913-49e9-a10d-6a72caabbbd8.jpg
    adcff9e6-8913-49e9-a10d-6a72caabbbd8.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 3
  • carkepeer.jpg
    carkepeer.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 3
  • WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.30.30 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.30.30 PM.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 4
  • WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.45.13 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-13 at 7.45.13 PM.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 4

quantum1933

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi8
Konular
1
mi8 dipper edl modda, yönetici hesapla flash atmak lazımmış nasıl hazırlamam lazım ve ücret nedir

Üst Alt