Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, yeğenimin poco X3 prosu açılmıyor diye tamire verdim ama anakart gitmiş dediler. Tecrübeli olmayan bir tamirciydi. Onun için sizlere sorma gereği duydum. Tamiri olur mu yoksa yeni anakart mı almak gerek? Forumda donanım konusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Gerekirse gönderimde yaparım telefonu.

DJ-Platinium

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi11lite 4g
Konular
0
13 pro yurtdışı telefonum var bootloader açmak istedim 1 ay süre verdi. bunu hemen açmak mümkünmüdür. yardımcı olurmusunuz

CopeLaNd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
0
Merhabalar, imei atılmış yurtiçi redmi 10 2022 selene cihazıma yanlıslıkla guncelleme indi yüklendi, sistem çöktü. Bende şu an Miflash ile Miui14 Türkiye rom u kurdum. şu an nvdata corrupted hatası alıyorum yardımcı olacak arkadaşım varmı acaba ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar, imei atılmış yurtiçi redmi 10 2022 selene cihazıma yanlıslıkla guncelleme indi yüklendi, sistem çöktü. Bende şu an Miflash ile Miui14 Türkiye rom u kurdum. şu an nvdata corrupted hatası alıyorum yardımcı olacak arkadaşım varmı acaba ?
özel mesaj gönderdim

barcaliali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
note10s
Konular
0
Merhaba. Note 10s için imei atılması gerekiyor, team'den yardımcı olabilecek olan var mı? Ücret bilgisi paylaşır mısınız?

Üst Alt