- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Redmi note 11SE
- Meslek
- Doğalgaz
- Konular
- 0
Özelden yazıyorum hocam.atılır uzak bağlantı ile bilgisayar gerekli.
Özelden yazıyorum hocam.atılır uzak bağlantı ile bilgisayar gerekli.
Bu cihazda şuanda sorun yazılım değil yazılım yüklü. Bootloader kilidide çok önemli değil imei blokları zarar gördüğü için tamir gerekiyor ama işlem maliyeti yüksek. özelden bilgi veriyorum..H.kadioglu hocam yurdışı redmi k40 içerisinde poco f3 rom yüklüydü MIUI 1.3.0.4 India sürüm vardı ota güncelleme geldi abimde bilmediği için güncelleye bastı şu an cihaz açılışta MIUI recovery atıyor cihaza tekrar yazılım atma şansımız var mı ? Bl kilidi açık
yapmayın.Merhaba. 11T 128gb modeli var. yaklaşık 6 ay önce almıştım. çift sim imeili. miui 13.02 yüklü. güncelleme yapmak istiyorum ama telefonu aldığım kişi güncelleme yapma demişti. ki zaten güncelleme kontrol et dediğimde ağ bağlantısı hatası veriyor. güncelleme yapılabilir mi? telefonu sıfırlasam imei gider mi? orijinal haline dönerse güncelleme yapabilir miyiz
yani hiç yapılamaz mı imei gitmesi önemli değil tekrardan imei attırırım. yapmayın dediniz ama açabilir misinizyapmayın.
ozaman yapın imei atılır tamir yapılır miui 14 e yükseltin. iyi forumlaryani hiç yapılamaz mı imei gitmesi önemli değil tekrardan imei attırırım. yapmayın dediniz ama açabilir misiniz