- Adım
- Mehmet Emin
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 53
Hocam 12t pro uzaktan IMEI atılıyor mubuyrun işlem nedir?
Hocam 12t pro uzaktan IMEI atılıyor mubuyrun işlem nedir?
fastboot moda giriyorsa kilit açık ise yazılım yüklenir. hata nedir ekran görüntüsü atarsanız yorumlamaya çalışırız. Öncelikle kilit açıkmı onu kontrol edin.merhabalar mi 11 ultra china versiyon cihazım fastboot yazısında takılı kaldı ne room yüklüyor ne de baska bir işlem yapabiliyorum çözüm önerebilirmisiniz
kilit normalde açıktı fakat şu an room atmaya çalıştığımda kilit kapalı gözüküyor telefonda sadece fastboot yazısı var baska hiç bir işleme cevap vermiyorfastboot moda giriyorsa kilit açık ise yazılım yüklenir. hata nedir ekran görüntüsü atarsanız yorumlamaya çalışırız. Öncelikle kilit açıkmı onu kontrol edin.
Çok kötü olmuş. Kilit kapalı rom atamazsınız yetkili hesap masrafı varkilit normalde açıktı fakat şu an room atmaya çalıştığımda kilit kapalı gözüküyor telefonda sadece fastboot yazısı var baska hiç bir işleme cevap vermiyor
mi flash xiaomitool ve adb den deneme yapmama rağmen her seferinde hata veriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
maalesef çünkü öyle bir rom yokSelamün Aleyküm Redmi Note 11SE kullanıyorum Android 11'den Android 10'a çekmek istiyorum konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
Peki Root atabilir miyiz hocam ?maalesef çünkü öyle bir rom yok
atılır uzak bağlantı ile bilgisayar gerekli.Peki Root atabilir miyiz hocam ?
Bir iki telefoncuya gittim tam bilgi veremediler root konusunda bu telefonlara henüz yazılım izni felan yok dediler root atılırsa telefonun açılmama riski yüksek dediler .