- Adım
- Vahit
- Cihazım
- Cc9 pro
- Konular
- 1
Hocam benim mesajım moderatörler tarafından onaylanmıyor, rica edersem yazabilir misiniz?malesef elimizde mevcut değil..
Hocam benim mesajım moderatörler tarafından onaylanmıyor, rica edersem yazabilir misiniz?malesef elimizde mevcut değil..
Özelden bilgi verildiHocam buraya gelmemi söylemiştiniz mi 8 se için yazdığım konu ;
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Kapalı
Şimdi bugün telefonunu sifirlamak istedim ama fast boot ekranında kaldı sonra cin rom yüklememem gerektiğini öğrendim yükledim de sonra twrp yükledim MIUI 12 eu rom dosyasini flaş ladim ve hene fast boot ekranında kaldı ben sinirden unutmuşum aynı çin romu birdaha atarken yanlislika bootloader kilidini aktif unutmuşum sonra bootloader kilitlendi şuan hicbirsey yapamıyorum kilidi kaldirayim dedim şebeke yok Allah aşkına kafayı yicem yardım edin
Bide fiyat konusunu soracağım ne kadar fiyatı
özel mesaj gönderdim.Hocam selamlar,
Şebeke problemi olan bir redmi note 7 model cihazım var, şöyle ki ayarlardan LTE/TD-SDCMA/UMTS seçersem bazı durumlarda(sinyal zayıf olduğunda diye tahmin ediyorum) biri aradığında telefon çalmıyor ama arayan tarafta çalıyor gibi gözüküyor, fakat LTE/TS-SDCMA/GSM seçersem sorunsuz çalışıyor ancak bu durumda HSPA ağından faydalanamıyor, bu durum için ne yapabiliriz sorunu nedir fikriniz var mı?
özel mesaj ile ulaşın..Hat gitti bl açamıyorum ki imeil atayım bu sorun nasıl yapılır?