- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- Redmi Note 9s
- Konular
- 2
size özelden yazdım lütfen bakar mısınız
slm poco m3 var kilit açıkmı bilmiyorum telefon hiç açılmıyor bilgisyara bağlayınca Qualcomm hs-usb qdloader 9008 com4 olarak görüyor. miflash yapıncada ektedeki hataya düşüyor ilerlemiyor ne yapabilirim.Anlattığınız sorunlar imei işlemini işaret ediyor. İsterseniz Network signal guru uygulamasını indirip band testi yapın. Cihaz global mi Arka kapakta CE simgesi var mı?
özelden cevap verildi..slm poco m3 var kilit açıkmı bilmiyorum telefon hiç açılmıyor bilgisyara bağlayınca Qualcomm hs-usb qdloader 9008 com4 olarak görüyor. miflash yapıncada ektedeki hataya düşüyor ilerlemiyor ne yapabilirim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Forumda anlatımlar mevcut ücretsiz kendiniz de geçebilirsiniz.Hocam telefonda kasmalar donmalar oluyor. Özellikle oyunlarda inanılmaz derecede FPS düşüyor. Endonezya romu yüklemiştim. Orijinal romuna dönsem düzelir mi ? Ayrıca ücret nedir ?
malesef elimizde mevcut değil..Merhabalar hocam, burda da konum var okursanız sevinirim.
Ama kısaca Redmi 4X cihazım şarj oluyor fakat diğer yandan data kısmı bozuk. Yani ne fastboot ne de açıkken pc herhangi bir şekilde tepki vermiyor,hiç görmüyor cihazı. Rom falan değiştirmemiştim birden böyle yapmaya başladı. Ve 5-6 tane farklı USB kablosu denedim, sonuç değişmedi. Yani sorunun şarj bordundan veya flex kablosundan kaynaklandığını düşünüyorum ama teknik servis hangisi olduğunu anlayabilir mi? Yoksa ikisini de tedarik mi etmesi gerek? Ayrıca "Xiaomi Redmi 4X" için sarj bordu internette bulunuyor fakat flexe rastlamadım hiç. Daha nadir bir parça mı yani bulunsa bile pahalı mı fiyatı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Yardım - Redmi 4X Telefon PC tarafından hiçbir şekilde tanınmıyor.
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Redmi 4X telefona sahibim. Daha önceleri telefonum PC tarafından tanınıp dosya seçenekleri çıkıyordu fakat şimdi kabloyu taktığım zaman sadece şarj ediyor. Herhangi bir dosya aktarımı menüsü çıkmıyor. Bilgisayarımda her driver yüklü diğer telefonlarda sıkıntı çıkmıyor...forum.miuiturkiye.net
Peki teşekkür ederim.malesef elimizde mevcut değil..