- Adım
- Barış
- Cihazım
- Mi5 64gb
- Konular
- 0
teşekkürler. imei atılırken veriler siliniyor mu?atılır ama maliyet biraz yüksektir..
teşekkürler. imei atılırken veriler siliniyor mu?atılır ama maliyet biraz yüksektir..
evet mümkündürDaha önce Mi hesabı açılmamış açılmayan bir cihazdaki bootloader kilidini kırabilirmisiniz? Cihaz Redmi Note 9 (merlin) 64 GB NFC' li model
Bir de Redmi Note 9 daha önce brick yiyen bir telefon tekrardan MIUI 13 ile stabil çalışır mı ? Cihaz Redmi Note 9 (merlin) 128 GB NFC olmayan model
Tabiki uzak bağlantı ile hallederiz.Daha önce Mi hesabı açılmamış açılmayan bir cihazdaki bootloader kilidini kırabilirmisiniz? Cihaz Redmi Note 9 (merlin) 64 GB NFC' li model
Bir de Redmi Note 9 daha önce brick yiyen bir telefon tekrardan MIUI 13 ile stabil çalışır mı ? Cihaz Redmi Note 9 (merlin) 128 GB NFC olmayan model
Hocam bende Redmi Note 9 128 gb kullanıcısıyım. NFC olup olmadığını nasıl anlarım? Sanki önceden vardı da yazılım atılınca gitti diye hatırlıyorum.Daha önce Mi hesabı açılmamış açılmayan bir cihazdaki bootloader kilidini kırabilirmisiniz? Cihaz Redmi Note 9 (merlin) 64 GB NFC' li model
Bu işlemlerin bana maliyeti ne olur?Endonezya roma geçmemiz için telefondaki her şeyin sıfırlanması mı gerekiyor?
global cihaz ise vardır. global cihaza hint romu attıysanız gitmiştir. Şimdi tabi hint romu olduğunu nasıl anlarım diyeceksin sen sormadan ben yazayım. SJOINXM işaretli yer romun bölgesini temsil eder. global ise SJOMIXM yazması gerekir.Hocam bende Redmi Note 9 128 gb kullanıcısıyım. NFC olup olmadığını nasıl anlarım? Sanki önceden vardı da yazılım atılınca gitti diye hatırlıyorum.
Fastboot rom atın düzelmez ise donanımsaldır..Merhaba elimde poco x3 nfc var arka kamera X1 sen x10 a kadar sıkıntısız ama X1 aşağısında donuyor ön kamera açınca ön kamera donuyor yazılımsal mi acaba