- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 9
Mi 10t Pro için uzaktan imei kaydı yapabiliyor muyuz? Birisi ulaşabilirse sevinirim
Özel msj ile bilgi verildi..Maui meta ile imei repair yapıp xioami roma döndükten sonra açılışta nvdata corrupted uyarısı aldım. Cihaz Redmi Note 11 pro viva uzaktan repair yapabilir misiniz?
Hocam mesaj atamıyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
team viewer yüklü pc mevcutMerhaba, mi9t pro cihazımızda şebeke problemi mevcut, destek ve bilgi beklemedeyim.
tam olarak yaşadığınız sıkıntı nedir? bootloader kilidi açık mı?Merhaba, mi9t pro cihazımızda şebeke problemi mevcut, destek ve bilgi beklemedeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
team viewer yüklü pc mevcut
hocam sıkıntım şu yeni rom atıldı cihaz stabil, imei si önceki kullandığım telefonun imeisi(aktif yurt içi cihazı) atıldı, bulunduğum yer (evim)şebeke olarak zaten sıkıntılı bir bölge ama farklı yerlerdede hat kopuyor arayan ulaşamıyor, içinde vodafone hat var başka telefona takınca en azından evimde 1 diş veriyor fakat mi9t proya taktığımda şebeke sorunu mevcut. bugun yeni rom attırdım, kilidi açık, bu arada aynı telefona turkcell hat taksamda şebeke vermiyor başka cihazda 2 diş alabiliyorum evimdetam olarak yaşadığınız sıkıntı nedir? bootloader kilidi açık mı?
yani telefonu sadece evde wifi ile kullanıyorum desem yeridir, dışarıya çıksam hat gidip geliyo sinir harbi yaşatıyortam olarak yaşadığınız sıkıntı nedir? bootloader kilidi açık mı?
özel mesaj gönderdim.hocam sıkıntım şu yeni rom atıldı cihaz stabil, imei si önceki kullandığım telefonun imeisi(aktif yurt içi cihazı) atıldı, bulunduğum yer (evim)şebeke olarak zaten sıkıntılı bir bölge ama farklı yerlerdede hat kopuyor arayan ulaşamıyor, içinde vodafone hat var başka telefona takınca en azından evimde 1 diş veriyor fakat mi9t proya taktığımda şebeke sorunu mevcut. bugun yeni rom attırdım, kilidi açık, bu arada aynı telefona turkcell hat taksamda şebeke vermiyor başka cihazda 2 diş alabiliyorum evimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani telefonu sadece evde wifi ile kullanıyorum desem yeridir, dışarıya çıksam hat gidip geliyo sinir harbi yaşatıyor