Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
Mi 10t Pro için uzaktan imei kaydı yapabiliyor muyuz? Birisi ulaşabilirse sevinirim

koza-han

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kozyy
Cihazım
redmi note 9
Konular
19
Maui meta ile imei repair yapıp xioami roma döndükten sonra açılışta nvdata corrupted uyarısı aldım. Cihaz Redmi Note 11 pro viva uzaktan repair yapabilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Maui meta ile imei repair yapıp xioami roma döndükten sonra açılışta nvdata corrupted uyarısı aldım. Cihaz Redmi Note 11 pro viva uzaktan repair yapabilir misiniz?
Özel msj ile bilgi verildi..

melihscofield0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Burger King
Konular
11
hocam özel mesaj gönderdim ücretli onarım hakkında bilgi almak için yazdım

tahaege98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha Ege
Cihazım
note 10S
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Hocam mesaj atamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rootlamaya çalışırken note 10s boot loop'a soktum açılmıyor acil ücretli desteğiniz gerekiyor.

deepburner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gökhan
Cihazım
9tpro
Konular
0
Merhaba, mi9t pro cihazımızda şebeke problemi mevcut, destek ve bilgi beklemedeyim.

Merhaba, mi9t pro cihazımızda şebeke problemi mevcut, destek ve bilgi beklemedeyim.
team viewer yüklü pc mevcut

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

team viewer yüklü pc mevcut
tam olarak yaşadığınız sıkıntı nedir? bootloader kilidi açık mı?

deepburner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gökhan
Cihazım
9tpro
Konular
0
hocam sıkıntım şu yeni rom atıldı cihaz stabil, imei si önceki kullandığım telefonun imeisi(aktif yurt içi cihazı) atıldı, bulunduğum yer (evim)şebeke olarak zaten sıkıntılı bir bölge ama farklı yerlerdede hat kopuyor arayan ulaşamıyor, içinde vodafone hat var başka telefona takınca en azından evimde 1 diş veriyor fakat mi9t proya taktığımda şebeke sorunu mevcut. bugun yeni rom attırdım, kilidi açık, bu arada aynı telefona turkcell hat taksamda şebeke vermiyor başka cihazda 2 diş alabiliyorum evimde

yani telefonu sadece evde wifi ile kullanıyorum desem yeridir, dışarıya çıksam hat gidip geliyo sinir harbi yaşatıyor

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam sıkıntım şu yeni rom atıldı cihaz stabil, imei si önceki kullandığım telefonun imeisi(aktif yurt içi cihazı) atıldı, bulunduğum yer (evim)şebeke olarak zaten sıkıntılı bir bölge ama farklı yerlerdede hat kopuyor arayan ulaşamıyor, içinde vodafone hat var başka telefona takınca en azından evimde 1 diş veriyor fakat mi9t proya taktığımda şebeke sorunu mevcut. bugun yeni rom attırdım, kilidi açık, bu arada aynı telefona turkcell hat taksamda şebeke vermiyor başka cihazda 2 diş alabiliyorum evimde

yani telefonu sadece evde wifi ile kullanıyorum desem yeridir, dışarıya çıksam hat gidip geliyo sinir harbi yaşatıyor
özel mesaj gönderdim.

fatij

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
note 9
Konular
1
abi rom düşürdüm telefon önceden imei atılmış hem imei bilinmiyor diyor hemde google hesabı açamıyorum yeniden miui 13 yüklemek istediğimde nv data is corrupted hatası veriyor uzaktan çözebilirmiyiz

Üst Alt