Garantili bir cihaza yetki dışı müdahale edip porofesyonel olmayan bir işlem istiyorsanız bizde yaparız başka telefoncuda yapar bununla ilgili bir sıkıntı yokki siz isteyin yeterki. Finalde ise cihazınız garanti dışı kalır sizin deyiminizde çöp olur. Diğer türlü yedek nasıl alırım güncelleme nasıl yaparım gibi sorularınızın cevabı 2 satır olsa ve yazdığım üç beş satır yazı işinize yarasa gocunmaz yazarız ama Yine profesyonel şekilde cevap verip forum arama bölümünden rehberlere ulaşın diyoruz. Şimdi benimde 1 tane sorum olacak profesyonel olmayan kısımları belirtirmisiniz bana?
Ben cihazı çöp etmekten kastım kendim denersem elbet yapmaya çalışırım ama bu hem uzun sürer hem doğabilecek sorunların geri dönüşünü almak uzun sürer. Her bir sorun başka başka sistemsel, yazılımsal sorunlar oluşturabilir.
Siz de yani destekte bulunsanız sizin de cihazı çöp hale getirmeniz mümkün mü?
Rehberlere elbette bakıyorum şu an da ama bazı sorulan sorulara cevaplar verilmediğini görüyorum. Yani tek başına rehberler bütün sorunlarımızı çözecek mi? Çözmeyecek, çözmek için de tabii ki yeni konular açın diyeceksiniz. Herkes gönüllü yardımlaştığından dolayı da bu bana uzun bir zamana mal olacak.
Profesyonel olmayan kısım şunlar;
+ Donanım Haber gibi forumlarda konu açtığımızda reset at ya da format at gibi mükemmel çözüm önerisi sunan arkadaşlarla sizin bana vermiş olduğunuz cevap maalesef ki aynı görünüyor.
+ Ben zamanı satın almak ve tecrübenizden dolayı destek almak niyetindeyim. Siz bana gereken aramayı yapın güncelleyin, olmazsa sıfırlayın o da olmazsa garantiye gönderin diyorsunuz. Zaten bunu akıl edemeyecek kadar çaresiz değilim elhamdulillah.
+ Kısacası başta bana bu kriterler dahilinde yardımcı olurum, kabul ederseniz garanti dışı kalır. Kabul etmezseniz karşılaşacağınız durumlar bunlardır demenizi beklerdim. Benim zihin setime, enformasyonlarıma göre bu şekilde düşünüyorum.
Ama iyi ki yardımcı olmadınız.
Bütün sorunları şimdi kendim halledeceğim.
Tekrar teşekkürler, beni sayıp da cevapladığın ve sabrın için...İyi çalışmalar diliyorum.