Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

ibocakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
NOTE 11 PRO
Konular
0
Merhabalar elimde yurtdışından gelen Note 11 pro var imei attırdım normalde ama telefon elime geçer geçmez sıfırladıktan sonra MIUI Recovery ekranında kaldı ekranın altında NV data is corrupted yazıyor. Çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar elimde yurtdışından gelen Note 11 pro var imei attırdım normalde ama telefon elime geçer geçmez sıfırladıktan sonra MIUI Recovery ekranında kaldı ekranın altında NV data is corrupted yazıyor. Çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz
Özel mesaj ile bilgi verildi..

ceza3807

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed ali
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
redmi note 9 güncelleme sonrası mi simgessi gelip gidiyor nasıl yapabilirim

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam çin versiyon bir Mi 11 ultra almayı düşünüyorum. Ancak bu cihazlara global rom yükleyip gönderiyorlar. Ayrıca bootloader ve mi hesap işlerini nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Herhangi bir sorun yaşamam durumunda uzaktan bağlantı ile Hesap kaldırma, kilit açma gibi işlemleri yapabilirsiniz değil mi?

H.kadioglu

Neyse siparişi geçtim bakalım hayırlısı olsun.

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
1-xiaomi mi 11t pro 12/256 kalıcı imei onarımı ne kadar?
2- Yeriniz neresi?

Tolga2M

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Note 9 pro
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
hocam bana Özel mesaj ile dönebilir misiniz

puma81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
2
H.kadioğlu özelden nasıl ulaşırız size

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam xiaomi 12 için kayıt işlemi yapabiliyor musunuz ?

Üst Alt