bunun için imei işlemine gerek yok. operatörden aktif edemiyorsanız eğer volte destekleyen bir cihaza simkartınızı takıp aktif edin sonra mi 11 lite da kullanmaya devam edin..Mi 11 Lite 4g telefonuma volte destekleyen bir imei atılması gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Telefonuma daha önce imei atıldı ama atılan imei desteklemiyordu. Bir de 30 gün sonra kapanacağıyla ilgili bir mesaj aldım. O yüzden atılması gerekiyor.bunun için imei işlemine gerek yok. operatörden aktif edemiyorsanız eğer volte destekleyen bir cihaza simkartınızı takıp aktif edin sonra mi 11 lite da kullanmaya devam edin..
Fastboot moda girmiyorda bootloader açık değilse yetkili hesap ile yüklemek gerekir..Merhaba elimde Mi 11 var miu 13 yüklemeye çalisilinca çökmüş tekrar program yükleme yapilmaya deneyince yarı da kalıyormuş yapilabilirmi
Daha önce imei atıldı ama şuan son durum ne bilmiyorum en kötü ihtimali düşünmek lazım. olurmu acaba. Fiyat verebilirseniz sevirimFastboot moda girmiyorda bootloader açık değilse yetkili hesap ile yüklemek gerekir..
Ama kilit yok diye biliyorum şuanFastboot moda girmiyorda bootloader açık değilse yetkili hesap ile yüklemek gerekir..
Kilit şu aşamada önemli değil. Fastboota girmiyorsa yetkili hesapDaha önce imei atıldı ama şuan son durum ne bilmiyorum en kötü ihtimali düşünmek lazım. olurmu acaba. Fiyat verebilirseniz sevirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama kilit yok diye biliyorum şuan
Girmiyor galiba ne yapabiliriz acaba fiyat ne olur uzaktan bağlantı ile halledebilirmiyizKilit şu aşamada önemli değil. Fastboota girmiyorsa yetkili hesap