Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
Üstad selamlar. Poco X3 pro 8/256 vayu. IMEI repair yapılabiliyor mu şuan ? Direnç değişmeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstad selamlar. Poco X3 pro 8/256 vayu. IMEI repair yapılabiliyor mu şuan ? Direnç değişmeden
Uzaktan bağlantı ile ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzaktan bağlantı ile ?
dirençsiz olmaz. Hiç bir zamanda olmayacak. çünkü 'donanımsal koruma donanımsal yolla aşılır'

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
dirençsiz olmaz. Hiç bir zamanda olmayacak. çünkü 'donanımsal koruma donanımsal yolla aşılır'
Sağlıklı olur mu direnç değişince ustam birde ücreti ne kadar ? Ne kadar zamanda olur ? Yer Antalya

osm4n28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
redmi note 9
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

hocam kolay gelsin benim redmi note 9 telefonuma bugün miui 13 güncellemesi geldi onu yaptım fakat sürekli açılış ekranında kalıyor yeniden başlatıyor ne yapmamız lazım uzak bağlantı ile yapabilirmisiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam kolay gelsin benim redmi note 9 telefonuma bugün miui 13 güncellemesi geldi onu yaptım fakat sürekli açılış ekranında kalıyor yeniden başlatıyor ne yapmamız lazım uzak bağlantı ile yapabilirmisiniz?
özel mesaj ile bilgi verildi..

matalay97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
İyi akşamlar aynı sorun bendede oldu MIUI 13 güncellemesi sonrası redmi note 9 main menü ekranından sonra açılıp kapanıyor bilgi alabilirmiyim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

awyre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Red mi 9
Konular
0
Hocam merhabalar benim de red mi note 9 telefonum MIUI 13 güncellemesiyle REDMİ yazısında takıldı kaldı açılmıyor bilgi alabilir miyim?

Üst Alt