Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mamibjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muammer
Cihazım
Redmi note4
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Merhaba h.kadıoğlu sıfır yd Redmi note 10 pro 5 G (global adı ile poco x3 gt) aldım telefon çok iyi bootlader kilidi açık

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Merhaba h.kadığlu ustam yd sıfır Redmi note 10 pro 5 G (global adı ile poco x3 gt) denk geldi telefon hoşuma gitti aldım şu ana kadar çok memnunum MIUI kilidi açık Telefon Redmi olarak geçiyor fakat MIUI global sürüm var poco x3 gt nin diğer adı olarak bu telefon geçiyor telefon normal mi iade etmeye gerek varmı telefoncu 2 aya imei gelebilir atarız dedi bu telefona sorunsuz yazılımsal olarak IMEI atılıyormu yoksa direnç değişimi ilemi oluyor yoksa bu telefona IMEI kesinlikle atilmıyormu bir yerde atılamayanlar listesindeydi resimlere bakıp beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Merhaba h.kadıoğlu ustam sıfır Redmi note 10 pro 5 G (global adı poco x3 gt) aldım miui kilidi açık bu telefona sorunsuz olarak yazılımsal IMEI atılıyormu yada direnç değişimi şart mı yoksa İmei kesin atılmıyormu bu telefona bir yerde atılmayacaklar listesinde gördüm bir bilgi verirseniz çok sevinirim İmei atılmiyorsa iade edeceğim telefoncu bu telefon poco x3 gt nin yd olanı dedi 2 aya imei gelir atarız dedi birde bu telefon normalmi aşağıya resimler atıyorum bir bakarsanız sevinirim telefon dan çok memnunum geri verilmesi gereken bir durumu varmı teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-10-28-22-33-30-269_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-10-28-22-33-30-269_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    573,7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2022-10-28-22-39-52-086_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-10-28-22-39-52-086_com.android.settings.jpg
    246,1 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2022-10-26-12-19-01-031_com.cpuid.cpu_z.jpg
    Screenshot_2022-10-26-12-19-01-031_com.cpuid.cpu_z.jpg
    247,2 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2022-10-26-12-44-09-673_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-10-26-12-44-09-673_com.android.settings.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2022-10-29-11-21-34-027_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-10-29-11-21-34-027_com.android.chrome.jpg
    754,1 KB · Görüntüleme: 6

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hocam, daha önce İMEİ atılması için sürüm düşürülmüş Mi 11S model telefon, tekrar sürüm yükseltilebilir hâle getirilebilir mi? İMEİ'nin gitmesi önemli değil şu durumda. Bu işlemi yapmanın ücreti nedir?

soner.yazici2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Mi 10 5G
Konular
0
Mi 10 5G şebeke sürekli gelip gidiyor

atmosperich

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
0
Merhabalar Redmi Note 10 pro İMEİ silinmiş güncellemeden sonra. Düzeltebilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Moderatör tarafında düzenlendi:

nedjima

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
McM
Cihazım
Mi 9 / 6 / 128
Meslek
Arch
Konular
1
Hocam mi11t için imei atılması gerekli. Bootloader kilidini kaldıralı 1 aydan fazla oluyor. Bilgilendirirmisniz lütfen

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Bydinga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mhmt
Cihazım
Mi9
Konular
1
Merhaba xiaomi poco f2 pro cihazımı mi flash ile güncelle sonrası bu sorunla karşılaştım.Şöyle ki yeni yazılım flaşladıktan sonra cihazı başlatmak istediğimde power a basıyorum poco yazısı gelip 6 saniye sonra gidiyor. Açma kapama butonuna sürekli basıp bıraklarak çok seri bir şekilde cihazı açmayı denediğimde ise cihaz yaklaşık 8. 9. Denemelerim sorunsuz açılıyor ve kullanabiliyorum hiç bir problem olmaksızın.Yeniden başlat, hiç bir işlev göstermiyor cihazda kısacası batarya bitse açmak için yarım saat uğraşıyorum.Ayrıca batarya bittiğinde şarja bağladığımda cihaz 0.32 ila 0.19 arsında amper çekerek şarj oluyor ki2 gün açılması için bekledikten sonra şarj kablosu takılı şarj alma işlemi esnasında cihaza bir kere powerdan açma işlemi uyguladığımda (yani cihaz kapalı açılmıyor iken power tuşuna beş saniye basıyorum amper değerleri normale çıkıyor)cihaz açılmasa bile amper çekme işlemi 1.49 lara çıkıp sabitleniyor.Ama cihaz açıldı kullanırken şarj almada hiç bir problem olmuyor, hızlı şarj özelliğide dahil bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam cihazımı edl moduna sokabildim sadece yetkili kullanıcı istiyor ücreti ne olur? (f2 pro hard brick olmuş durumda)
Aynı durumdayız, hallettirebildiniz mi

gemini05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5 64gb
Konular
0