- Adım
- Muammer
- Cihazım
- Redmi note4
- Konular
- 3
Merhaba h.kadıoğlu sıfır yd Redmi note 10 pro 5 G (global adı ile poco x3 gt) aldım telefon çok iyi bootlader kilidi açıkResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Merhaba h.kadığlu ustam yd sıfır Redmi note 10 pro 5 G (global adı ile poco x3 gt) denk geldi telefon hoşuma gitti aldım şu ana kadar çok memnunum MIUI kilidi açık Telefon Redmi olarak geçiyor fakat MIUI global sürüm var poco x3 gt nin diğer adı olarak bu telefon geçiyor telefon normal mi iade etmeye gerek varmı telefoncu 2 aya imei gelebilir atarız dedi bu telefona sorunsuz yazılımsal olarak IMEI atılıyormu yoksa direnç değişimi ilemi oluyor yoksa bu telefona IMEI kesinlikle atilmıyormu bir yerde atılamayanlar listesindeydi resimlere bakıp beni bilgilendirirseniz çok sevinirimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Merhaba h.kadıoğlu ustam sıfır Redmi note 10 pro 5 G (global adı poco x3 gt) aldım miui kilidi açık bu telefona sorunsuz olarak yazılımsal IMEI atılıyormu yada direnç değişimi şart mı yoksa İmei kesin atılmıyormu bu telefona bir yerde atılmayacaklar listesinde gördüm bir bilgi verirseniz çok sevinirim İmei atılmiyorsa iade edeceğim telefoncu bu telefon poco x3 gt nin yd olanı dedi 2 aya imei gelir atarız dedi birde bu telefon normalmi aşağıya resimler atıyorum bir bakarsanız sevinirim telefon dan çok memnunum geri verilmesi gereken bir durumu varmı teşekkür ederimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2022-10-28-22-33-30-269_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg573,7 KB · Görüntüleme: 5
-
Screenshot_2022-10-28-22-39-52-086_com.android.settings.jpg246,1 KB · Görüntüleme: 5
-
Screenshot_2022-10-26-12-19-01-031_com.cpuid.cpu_z.jpg247,2 KB · Görüntüleme: 5
-
Screenshot_2022-10-26-12-44-09-673_com.android.settings.jpg191,8 KB · Görüntüleme: 6
-
Screenshot_2022-10-29-11-21-34-027_com.android.chrome.jpg754,1 KB · Görüntüleme: 6