Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

bayrambayram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Cihazım
note 8
Konular
0
Note 9 Güncelleme sonrası bootloop'a girdi şuan ne recovery'e nede fastboot 'a giriyor düzeltilebilir mi ? bbayramyildizz[at]gmail[nokta]com mail atarsanız sevinirim forumda aktif değilim

destinyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Merhaba Not 9 Miu 13 yükledik cihaza müdehale edemiyorum.Kapanıp açılıyor sadece.Ne yapabiliriz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba Not 9 Miu 13 yükledik cihaza müdehale edemiyorum.Kapanıp açılıyor sadece.Ne yapabiliriz
özel mesaj ile bilgi verildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 9 Güncelleme sonrası bootloop'a girdi şuan ne recovery'e nede fastboot 'a giriyor düzeltilebilir mi ? bbayramyildizz[at]gmail[nokta]com mail atarsanız sevinirim forumda aktif değilim
özel mesaj ile bilgi verildi.

nikbin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sertan
Cihazım
10t pro
Konular
0
merhabalar.

eşime ait 10t pro telefonun hafıza alanı tam doluydu. bu gibi durumlarda ekran iletişimi kesiliyor ve bir şekilde daha sonra geliyordu. birkaç dosya silince düzeliyordu. en son bu şekilde olduğunda telefon şu an bootloop a düştü ve resimdeki hataya geçiyor. 1-2 gün bekledikten sonra 1 kez normal açıldı ama pili az olduğu için kapandı. şu an sürekli bu ekranda açılıyor. telefondaki resim ve videoları almamız gerekiyor. ne yapabiliriz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
merhabalar.

eşime ait 10t pro telefonun hafıza alanı tam doluydu. bu gibi durumlarda ekran iletişimi kesiliyor ve bir şekilde daha sonra geliyordu. birkaç dosya silince düzeliyordu. en son bu şekilde olduğunda telefon şu an bootloop a düştü ve resimdeki hataya geçiyor. 1-2 gün bekledikten sonra 1 kez normal açıldı ama pili az olduğu için kapandı. şu an sürekli bu ekranda açılıyor. telefondaki resim ve videoları almamız gerekiyor. ne yapabiliriz.

Bootloader kilidi açık ise fastboot rom yükleyin. Fastboot moda geçiyorsa tabi

nikbin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sertan
Cihazım
10t pro
Konular
0
Bootloader kilidi açık ise fastboot rom yükleyin. Fastboot moda geçiyorsa tabi
telefon Türkiye garantili. bootloader kapalıdır diye düşünüyorum. bu problem olduktan sonra araştırmaya başladım bazı şeyleri, nasıl yapılacağını bilmiyorum. power ve ses azalta bastığımda fastboot ekranı açılıyor. pc suite çalıştırıp kabloyu bağladığımda telefonu bulamıyor. rom yüklemek datalara zarar verir mi? yazılım versiyonu resimdeki gibidir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefon Türkiye garantili. bootloader kapalıdır diye düşünüyorum. bu problem olduktan sonra araştırmaya başladım bazı şeyleri, nasıl yapılacağını bilmiyorum. power ve ses azalta bastığımda fastboot ekranı açılıyor. pc suite çalıştırıp kabloyu bağladığımda telefonu bulamıyor. rom yüklemek datalara zarar verir mi? yazılım versiyonu resimdeki gibidir.

garantiye gönderin.

Üst Alt