Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
fastboot ekranındayken pc ye bağlıyorum mi flashtan refresh deyince telefon ekranı siyah oluor ve sol üst köşede bir yazı çıkıyor tekrar başlatmak için bir tuşa basın yazıyor.sonra tuşa basınca baştan başlatmaya çalılşıyor ama yine mıuı ekranında kalıyor. deniyorum ama yapamıyorm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

unlocked yazıyor
özel mesaj ile bilgi verdim.

Rhsyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Hocam özel mesaj nasıl atıcaz

erdiburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
Note 10S
Meslek
Desinatör
Konular
0
Merhaba,
Redmi Note 11 Pro 4g (viva) model telefon mevcut. Yanlış rom atıldı. Bl kapat seçeneği ile atıldığı için şuan bl kapalı. Telefon açılıyor. Fastboot ekranı değişti düz fastboot yazıyor. Recovery moda girince Nv data hatası veriyor.
Recovery ve fastboota giriyor. Açılışta mi logosu geliyor sonra fastboota düşüyor.
Hocam yapabileceğimiz birşey var mı ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba,
Redmi Note 11 Pro 4g (viva) model telefon mevcut. Yanlış rom atıldı. Bl kapat seçeneği ile atıldığı için şuan bl kapalı. Telefon açılıyor. Fastboot ekranı değişti düz fastboot yazıyor. Recovery moda girince Nv data hatası veriyor.
Recovery ve fastboota giriyor. Açılışta mi logosu geliyor sonra fastboota düşüyor.
Hocam yapabileceğimiz birşey var mı ?
hocam bu tamir uzaktan zor oluyor. istanbulda iseniz bayime yönlendirebilirim. tamirini gerçekleştiririz.

Tempus03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Hocam Mi9T var. Bilgisayar EDL moda alınca (9008 Com247) olarak görüyor. Uzaktan yardımcı olabilirmisiniz ücreti nedir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Tempus03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Hocam, TWRP ile Custom Rom atmıştım. Custom Romdaki aksaklıklar nedeniyle, Orijinal ROM'a dönmem gerekti. Aceleyle yapınca yanlış indirmişim, Orijinal romuda yanlış attım. Sonrası malum sadece EDL Modda bağlantı görünüyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam, TWRP ile Custom Rom atmıştım. Custom Romdaki aksaklıklar nedeniyle, Orijinal ROM'a dönmem gerekti. Aceleyle yapınca yanlış indirmişim, Orijinal romuda yanlış attım. Sonrası malum sadece EDL Modda bağlantı görünüyor.
model nedir?

Üst Alt