Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

marcustanley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
mi 5
Konular
0
@H.kadioglu selam hocam özel mesaj atar mısın ben gönderemedim bir şey soracaktım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
@H.kadioglu selam hocam özel mesaj atar mısın ben gönderemedim bir şey soracaktım.
soru ise buradan yazabilirsiniz. Özel mesaj kanalını sadece ucretli onarımlar iletişimi için kullanıyoruz. tamirlik bir durum varsa yine özel mesaj göndereyim.

marcustanley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
mi 5
Konular
0
tamirle ilgili evet hocam soru teşekkürler dönüş bekliyorum

by.stark1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Size nasıl ulaşabilirim

by.stark1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
ulaşıyorsunuz şuanda konu nedir hocam?
Hocam iyi günler dilerim öncelikle konuyu dün forumda paylaştım şimdi burayada yazıyorum yardımcı olursanız.
""Çok acil yardıma ihtiyacım var.
Samsung S20 plus 5g yurt dışı cihaz kullanıyorum. Telefonun imei ni kayıt ettirirken cihazı rootladılar. Mobil bankacılık ve e devlet gibi uygulamaları kullanamıyorum. Magiski kaldırmaya çalıştım telefon kendini yeniden başlatmaya aldı ve açılmadı bir daha saatlerce bekledim. Olmadı. Sonra odin ile 'samfw' sitesinden bir tane yazılım indirip yükledim. Telefon açıldı içinde imei var görünüyor ama hattı takılı olduğu halde servis kullanılamıyor diyor. WiFi ye bağlanınca Turkcel bağlantısı geliyor arama yapabiliyorum. WiFi bağlantısını kesince yine servis yok hatası veriyor arama mesaj vs yapamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ? Problem sim kartta değil denedim""

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam iyi günler dilerim öncelikle konuyu dün forumda paylaştım şimdi burayada yazıyorum yardımcı olursanız.
""Çok acil yardıma ihtiyacım var.
Samsung S20 plus 5g yurt dışı cihaz kullanıyorum. Telefonun imei ni kayıt ettirirken cihazı rootladılar. Mobil bankacılık ve e devlet gibi uygulamaları kullanamıyorum. Magiski kaldırmaya çalıştım telefon kendini yeniden başlatmaya aldı ve açılmadı bir daha saatlerce bekledim. Olmadı. Sonra odin ile 'samfw' sitesinden bir tane yazılım indirip yükledim. Telefon açıldı içinde imei var görünüyor ama hattı takılı olduğu halde servis kullanılamıyor diyor. WiFi ye bağlanınca Turkcel bağlantısı geliyor arama yapabiliyorum. WiFi bağlantısını kesince yine servis yok hatası veriyor arama mesaj vs yapamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ? Problem sim kartta değil denedim""
problem simkartta değil zaten. Samsunglarda imei işleminden sonra root kaldırabilirsiniz yada yazılım atabilirsiniz fikrine nereden kapıldınız ki işlemi yapan kişide uyarmıştır zaten. Yeniden imei işlemi yapılacak tabiki güncellediğiniz sürüme destek varsa.. işlemi yapan yerle görüşün. yeniden ücret talep ederek yapabilir..

canduzgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
mi 6
Konular
1
Xiaomi mi 11 lite home (parmak izi) tuşu lazım pembe renkli varsa iletişim kurabilirmisiniz

eskizaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
umut aslan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
3
bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular