- Konular
- 2
hocam iyi çalışmalar xiaomi 11t için imei repair işlemi varmı varsa kalıcı imei mi oluyor saygılar
var. Kalıcıdan kastınız ney bilmiyorum ama güncelleme sıfırlama yapamazsınız bu modelde..hocam iyi çalışmalar xiaomi 11t için imei repair işlemi varmı varsa kalıcı imei mi oluyor saygılar
var. Kalıcıdan kastınız ney bilmiyorum ama güncelleme sıfırlama yapamazsınız bu mode
uzaktan yöntem ile olurmuvar. Kalıcıdan kastınız ney bilmiyorum ama güncelleme sıfırlama yapamazsınız bu modelde..
özel mesaj ile bilgi verildi.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uzaktan yöntem ile olurmu
özel mesaj ile bilgi verildi.Mi 9 ekran değişimi için önereceğiniz servis var mı?
bootloader kilidi açacaksanız doğru şekilde başvuru yaptıysanız sorun yok.şu an kullandığım hesabımla ilişkilendirdim, telefon numaramı ekledim bootloader ve imei için sıkıntı olur mu ileride?
Hocam merhabalar m4 pro 4g kullanıyorum imei atıldı fakat haliyle güncelleme yapamıyorum.Hata veriyor.Size sorum imei atıldığında içindekiler silinir mi ?var. Kalıcıdan kastınız ney bilmiyorum ama güncelleme sıfırlama yapamazsınız bu modelde..
bu modele imei işleminden sonra güncelleme yapamazsınız. Güncellersenizde o sürümde desteklemez. bu halde kullanacaksınız..Hocam merhabalar m4 pro 4g kullanıyorum imei atıldı fakat haliyle güncelleme yapamıyorum.Hata veriyor.Size sorum imei atıldığında içindekiler silinir mi ?
cevabınız için çok teşekkür ederim hiç bir şekilde güncelleme şansı yok mudur peki ileriki zamanlarda ?bu modele imei işleminden sonra güncelleme yapamazsınız. Güncellersenizde o sürümde desteklemez. bu halde kullanacaksınız..