Bootloader kilidi açık. Ücret nasıl olur?bootloader kilidi açık ise rom kurulabilir sıkıntı yok.
Arka kapak açabilirseniz EDL için. Tamirini uzak bağlantı ile gerçekleştiririz.Merhaba. Xiaomi redmi note 8 e rom yüklemeye çalışırken clean all yerine bl kilidini kapatacak seçeneği seçtim. Şimdi de telefon fastboot ve recovery modunda açılıyor. Telefon açılırken mıuı ekranına kadar gelip tekrar recoverye giriyor . Çoğu şeyi denedim ama bir türlü rom atamadım. Yardımcı olacak biri?
muhtemelen yanlış rom kurmuşsunuz. Yetkili hesap masrafınız olacak. özel mesaj ile bilgi veriyorum.hocam
telefonuma twrp den miui 13 rom kurdum reboot system dedikten sonra telefon siyah ekranda kaldı hiç tepki vermiyor.
Pc telefonu qualcomm hs-usb qdloader 9008 olarak görüyor
telefon mi 11 lite 4g (courbet)
Merhabalar h.kadioglu kardes nasılsın redmi note 8 aldım bypass li bütçem yoktu anca bunu alabildik bana mı Cloudu açmak için nasıl bir yardımın dokunabilir acabamuhtemelen yanlış rom kurmuşsunuz. Yetkili hesap masrafınız olacak. özel mesaj ile bilgi veriyorum.
bilgi verildi.Merhabalar h.kadioglu kardes nasılsın redmi note 8 aldım bypass li bütçem yoktu anca bunu alabildik bana mı Cloudu açmak için nasıl bir yardımın dokunabilir acaba