- Adım
- Oğuzhan Ay
- Cihazım
- Redmi Not 9
- Konular
- 0
hiç bi işlem yapmamıştımşebeke gitmeden bootloader kilidini açmışmıydınız?
hiç bi işlem yapmamıştımşebeke gitmeden bootloader kilidini açmışmıydınız?
ozaman yetkili hesapla arka kapak açılıp işlem yapılacak. ihmail etmişsiniz ve ihmal masraf doğurur. özel msaj ile bilgi veriyorum..hiç bi işlem yapmamıştım
o modeli almayın tek kelime. iyi forumlar..hocam selam. yurt dışı note 10 5g almayı düşünüyorum. ancak bu imei konusunda hiç bir bilgim yok. alacağım arkadaş imei atarım diyor. Bu hususta dikkat etmem gereken noktalar nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır açmadım süre uzatmadan faydalanirim diye düşünüyordum 20 Eylül'de şebeke gidecek diye mesaj geldi şuan şebeke varbootloader kilidini açtınız mı şebeke gitmeden?
süre uzatma bitti. şebeke gitmeden bootloader kilidini açarsanız uzak bağlantı ile imei işlemini hallederiz.. hızlıca başvuru yapınValla ek secenek
Hayır açmadım süre uzatmadan faydalanirim diye düşünüyordum 20 Eylül'de şebeke gidecek diye mesaj geldi şuan şebeke var
Siz yazınca başvuruyu yaptım zaten inşallah yetişir eğer zamanında yetismezse nasıl bir yol izleyeceğim kurtuluşu var mı yinesüre uzatma bitti. şebeke gitmeden bootloader kilidini açarsanız uzak bağlantı ile imei işlemini hallederiz.. hızlıca başvuru yapın
kilit açana kadar şebekesiz kalırsınız başka yolu yok şuanda..Siz yazınca başvuruyu yaptım zaten inşallah yetişir eğer zamanında yetismezse nasıl bir yol izleyeceğim kurtuluşu var mı yine