- Adım
- Adem
- Cihazım
- Mi5s
- Konular
- 9
11t ye uzaktan işlem ile ve mümkünse cihaz içindeki veriler silinmeden, çift imei atılabilir mi? Yapılabiliyorsa maliyeti nedir.
Anladın hocam, edl gibi yollarla açıldığını okumuştum oyüzden sordumNe tür bir işlemden sonra bu hale geldi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu okudum. Özel mesaj ile bilgi verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef hemen açılması gibi bir seçenek yok beklemeniz gerekiyor..
emmc arızasıdır. tamiri maalesef bizde mevcut değil..Herkese kolay gelsin. Redmi note 6 pro cihazım kapandı ve hiç açılmıyor bir çok yöntem denedim açamadım. Son olarak test poin ile edl moda rom yüklemeye çalıştım bilgisayara bağladığımda Qualcomm hs-usb Qdl lodader 9008 olarak görüyor denediğim değişik versiyon mi flash uygulamaları hata veriyor yükleme yarıda kalıyor. Ücretli yardım edecek üye arkadaşlardan cevap bekliyorum
note 6 pro kendi kendine kapandı ve açılmıyor sebep emmc arızasıdır. yazılım atamazsınız. Kronik bir problem.. iyi forumlar..Yetkili hesab bilgisi istiyor yeşil tamamen dolmuş oluyor. Hesap bilgisi girmeyince sona kadar gelip kalıyor
şebeke gitmeden bootloader kilidini açmışmıydınız?Merhabalar redmi note 9 pro cihazım yurtdışı 2 yıldır kullanıyorum neredeyse bugünden beri malesef 2 hattım içinde servis alamıyorum şebeke 0.
imei sorguladığımda kayıt dışı tespi edilmiştir sonucu var. ne yapmalıyım