Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

furkanekinci21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
poco f4 gt
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
abi özel mesaj atamıyorum telefon brick oldu kapalı siz ulaşabilir misiniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

furkanekinci21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
poco f4 gt
Konular
1
Model nedir özel mesaj gönderiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size özel mesaj gönderme kapa

Size özel mesaj gönderme kapalı
abi daha yeni sms doğrulamasını yaptım açık olması lazım

Size özel mesaj gönderme kapalı
özel mesaj gönderdim size bakabilir misiniz

abi daha yeni sms doğrulamasını yaptım açık olması lazım

özel mesaj gönderdim size bakabilir misiniz
?

Son düzenleme:

Bünyamin toprak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi not 10 pr
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.

BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;

Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.

Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)

Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)

İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.

BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)

Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Slm abim benim telf redmi not 10 pro kacak kamerasi cok kotu cekmeye basladi bunu nasil cozebiliriz

Adnan008

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
1
Merhaba poco f4 gt aldım bootloader açmak için 1 hafta beklemek istemiyorum ücret alabilir miyim

asasdas123q12das

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adasda123
Cihazım
asdasd123
Konular
1
Redmi Note 10S cihazım brick oldu. Cihazın bootloader kilidi açık bootloop'a girip duruyor. Fastboot'a girebiliyorum fakat bilgisayar cihazı görmüyor. Cİhaz dünden beri sürekli kendini yeniden başlatıp duruyor, kapatamıyorum. Fiyat bilgisi alabilir miyim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Redmi Note 10S cihazım brick oldu. Cihazın bootloader kilidi açık bootloop'a girip duruyor. Fastboot'a girebiliyorum fakat bilgisayar cihazı görmüyor. Cİhaz dünden beri sürekli kendini yeniden başlatıp duruyor, kapatamıyorum. Fiyat bilgisi alabilir miyim?
Ne tür bir işlemden sonra bu hale geldi?

Konuyu okudum. Özel mesaj ile bilgi verdim

Merhaba poco f4 gt aldım bootloader açmak için 1 hafta beklemek istemiyorum ücret alabilir miyim
Maalesef hemen açılması gibi bir seçenek yok beklemeniz gerekiyor..

Son düzenleme:
Üst Alt