x3 proModel nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Model nedir
Peki birşey soracağım, doğru şekilde direnç değişimi yapılırsa cihazda bir sorun olur mu? yoksa en doğru şekilde yapılsa bile illahaki bir sorunu oluyor muaynen bootloader kilidi açık kargo ile gelmesi gerekli..
bu şekilde işlem yapılan cihazlarda 1 yıldır hiç bir sorunla karşılaşanı görmedik. Ama işçilik tabiki önemli. X kişi direnç için kapağı açmış nfc yi bozmuş. bu gibi sorunlar tabiki yaşanmıyor değil..Peki birşey soracağım, doğru şekilde direnç değişimi yapılırsa cihazda bir sorun olur mu? yoksa en doğru şekilde yapılsa bile illahaki bir sorunu oluyor mu
doğru şekilde yapılırsa bir sorun olmaz. benimkinde nfc bozuldu ha ben kullanmadığım için çok önemsemedim. nfc denilen parça ince kağıt gibi bir parça olduğu için yerine takılırken özen göstermek lazım. imei değişimi sonrası eski cihazın imeileri kalmıyor, yeni yazılan imei'leri de bir yere kaydet, olur da (benim başıma geldiği gibi) imeilerin silinirse aynısını yazmak için o imelerin bir yerde saklanması gerek.Peki birşey soracağım, doğru şekilde direnç değişimi yapılırsa cihazda bir sorun olur mu? yoksa en doğru şekilde yapılsa bile illahaki bir sorunu oluyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve birde direnç değişimi yaptıktan sonra başka bir tr cihazın imesine gerek kalıyor mu yoksa direnç değişimi yapmak yeterli mi
Kilidin önemi yok. Arka kapak açılıp yetkili hesap ile yazılım atılması gerekli. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..Selam poco x3 pro cıhazım güncelleme esnasında kapandı ve hiçbir şekilde açılmıyor hard brick muhtemelen ne yapılabilir acaba.bootloader kilidi acık ayrıca