Merhaba mi 9 se modelinde daha onceden sebeke cekmeme sorunu vardi sonra tek sim imei repair yaptim band 20 de aktif olur dediler ama surekli sebekede git geller var full cekerken birden ulasilamiyo internet olmuyor gibi. Bu konu hakkinda yardimci olabilirmisinizİLETİŞİM
imei işlemi hatalı yapılmış..uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz. Özel msj ile ulaşabilirsiniz..Merhaba mi 9 se modelinde daha onceden sebeke cekmeme sorunu vardi sonra tek sim imei repair yaptim band 20 de aktif olur dediler ama surekli sebekede git geller var full cekerken birden ulasilamiyo internet olmuyor gibi. Bu konu hakkinda yardimci olabilirmisiniz
Hocam özel mesaj nereden atılıyor? Benim de redmi note 10s cihazım var türk telekom hattı kullanıyorum. Orijinal olan telefonda türk telekom 4.5g çekiyor bende H+ bile zor çekiyor.imei işlemi hatalı yapılmış..uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz. Özel msj ile ulaşabilirsiniz..
ona yapacak bir şey yok. telekom öyledir. note 10s ler özellikle telekom hatlarda sorun yaşatır taşınacaksınız.Hocam özel mesaj nereden atılıyor? Benim de redmi note 10s cihazım var türk telekom hattı kullanıyorum. Orijinal olan telefonda türk telekom 4.5g çekiyor bende H+ bile zor çekiyor.
Bu sorun başka telefon modellerinde var mı hocam? mi 11t veya redmi 11 pro 4g serisindeona yapacak bir şey yok. telekom öyledir. note 10s ler özellikle telekom hatlarda sorun yaşatır taşınacaksınız.
Bu sorun başka telefon modellerinde var mı hocam? mi 11t veya redmi 11 pro 4g serisindeona yapacak bir şey yok. telekom öyledir. note 10s ler özellikle telekom hatlarda sorun yaşatır taşınacaksınız.
MerhabalarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
kargo ile gelirse tamirini gerçekleştiririz. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Merhabalar
K40 Gaming cihazım var. hard reset atmayı denediğim zaman NV data is corrupted yazısı çıkmaya başladı. Kendim düzeltmeye kalktığımda daha da batırdım durumu. Ücreti mukabilinde yardımcı olabilir misiniz?