Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar 2.el olarak mi note 10 lite aldım eve geldim sıfrıladım imeiler uçtu sadece seri no görünüyor ve bl de kapalı şebeke yok nasıl düzeltebiliriz
Özelden bilgi verdim..

omerercoban.42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Not 6 pro
Konular
2
mi9 t cihazıma rom atmak için niyet aldım ve ardından işleme başladım rom dosyasyını pc ye yükledim ve ardından twrp ye girdim vipeden sistemi felan sildim ardından rom dosyasını pc den telefona atacaktım fakat cihaz görünüyordu ama dosya atılamıyordu twrp yi yeniden başlatmak istedim ve cihaz fastboot ta kaldı telefonu pc hiçbir şekilde görmüyor ne yapmam lazım mi flaş tool den de denedim olmuyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi9 t cihazıma rom atmak için niyet aldım ve ardından işleme başladım rom dosyasyını pc ye yükledim ve ardından twrp ye girdim vipeden sistemi felan sildim ardından rom dosyasını pc den telefona atacaktım fakat cihaz görünüyordu ama dosya atılamıyordu twrp yi yeniden başlatmak istedim ve cihaz fastboot ta kaldı telefonu pc hiçbir şekilde görmüyor ne yapmam lazım mi flaş tool den de denedim olmuyor
Aygıt yöneticisinde android soru işareti şeklinde tanınmamış driver var mı?

omerercoban.42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Not 6 pro
Konular
2
Aygıt yöneticisinde android soru işareti şeklinde tanınmamış driver var mı?
malesef görünürlüğe dair hiçbirsey yok lütfen yardımcı olun twrp kurarken de telefon bir görünüyor gidiyordu acaba usb portumu bozuk böyle bir ihtimal olabilirmi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
malesef görünürlüğe dair hiçbirsey yok lütfen yardımcı olun twrp kurarken de telefon bir görünüyor gidiyordu acaba usb portumu bozuk böyle bir ihtimal olabilirmi
Cihaz mi9 x serisi olunca kronik proplem ilk cihazdan şüphe ediliyor. Orjinal kablo başka pc ile deneyin. Yine olmaz ise cihazdan kaynaklıdır. Tamiride yok gibi bir şey bilginiz olsun..

omerercoban.42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Not 6 pro
Konular
2

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
nas

nasıl yani telefon çöp mü şimdi
Eğer dediğim gibiyse tamirini yapabilene hiç rastlamadım. Çünkü sorun işlemci kaynaklı oluyor. orjinal başka cihazdan çalışan şarj boardu aktarılıyor yine çalışmıyor..

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Anladım hocam zor herhalde cikmicak gibi

Konudaki değerli H.kadioglu hocamızın affına sığınarak cevaplamak isterim, bende araştırıyorum şuan. Ünlü komunist Rus hacker gruplarından bir zamanlar Fancy Bear de görev almış Rus arkadaş var şuanda mobil ekosistemler üzerine araştırmalar, açıklar veya rom ve kernel geliştirmeleri yapmakta. 4pda da da bulunmuştu. Adı Sergei, ve kendisiyle 4pda üzerinden birkaç kez konuşmuşluğum var. Olay şemalarının çözülmesi ve düşmesinden ibaret, direnç değiştiripte koruma şemasını çözebilenler ve qcn yi gömenler var üstelik bunun için cihazda Twrp olmasına dahi gerek yok çok vakıf olmasamda şimdilik şunu diyebilirim ki, metodun çıkması çok uzun sürmeyecek, emin olun. Biliyorsunuz bundan önceki Xiaomi cihazlarınada metodların çıkması gerekirse 6 ayı alıyordu ama çıkıyordu bu şekil bi cihaz aldıysanız önceliğiniz bl kilidini hemen açmak olsun zaten sim1 ve sim2 olarak toplamda 4+4 8 ay kullanırsınız kayıtsız, şayet diyelim bu süreleri göremeden iki hatta kapandı ki bu nadir oluyor genelde ve cihaz kapansa bile bl kilidi açık olduğu için işlem yapılır gene, şuanlık beklemeye devam. Şemaları bir şekilde edinen telefoncular yapıyor, gözümle gördümmü peki ? evet ama daha müşterilere atılacak duruma gelinmedi çünkü ara sıra şebeke gitmeleri ve kayıplar yaşanıyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Konudaki değerli H.kadioglu hocamızın affına sığınarak cevaplamak isterim, bende araştırıyorum şuan. Ünlü komunist Rus hacker gruplarından bir zamanlar Fancy Bear de görev almış Rus arkadaş var şuanda mobil ekosistemler üzerine araştırmalar, açıklar veya rom ve kernel geliştirmeleri yapmakta. 4pda da da bulunmuştu. Adı Sergei, ve kendisiyle 4pda üzerinden birkaç kez konuşmuşluğum var. Olay şemalarının çözülmesi ve düşmesinden ibaret, direnç değiştiripte koruma şemasını çözebilenler ve qcn yi gömenler var üstelik bunun için cihazda Twrp olmasına dahi gerek yok çok vakıf olmasamda şimdilik şunu diyebilirim ki, metodun çıkması çok uzun sürmeyecek, emin olun. Biliyorsunuz bundan önceki Xiaomi cihazlarınada metodların çıkması gerekirse 6 ayı alıyordu ama çıkıyordu bu şekil bi cihaz aldıysanız önceliğiniz bl kilidini hemen açmak olsun zaten sim1 ve sim2 olarak toplamda 4+4 8 ay kullanırsınız kayıtsız, şayet diyelim bu süreleri göremeden iki hatta kapandı ki bu nadir oluyor genelde ve cihaz kapansa bile bl kilidi açık olduğu için işlem yapılır gene, şuanlık beklemeye devam. Şemaları bir şekilde edinen telefoncular yapıyor, gözümle gördümmü peki ? evet ama daha müşterilere atılacak duruma gelinmedi çünkü ara sıra şebeke gitmeleri ve kayıplar yaşanıyor.
Hatırlatmalar için teşekkür ederiz ama şuanda ve kesin çözüm üzerine konuşuyoruz. Şuanda olmuyor :) olunca zaten herkesin o anda haberi olur bütün platformlarda haber verilir..

Üst Alt