- Adım
- Can
- Cihazım
- mi8
- Konular
- 4
H.kadioglu hocam merhaba. Mi 8 sadece 1.sim pasaport kayıtlı. 2.sime IMEI işlemi yapılabilir mi? Ve yapılıyorsa sıkıntı çıkarır mı?
Malesef yapılırsa sim1 iptal olurH.kadioglu hocam merhaba. Mi 8 sadece 1.sim pasaport kayıtlı. 2.sime IMEI işlemi yapılabilir mi? Ve yapılıyorsa sıkıntı çıkarır mı?
Anladım hocam. Anlaşılan bunun bir hal çaresi yok. Teşekkür ederimMalesef yapılırsa sim1 iptal olur
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Güle güle kullanın..Poco F2 Pro cihazımı uzaktan bağlantı ile brick durumdan kurtardı . işinin ehli saygı değer eline sağlık hocam
Operatör kaynaklı olduğunu farzetsek sürekli yapmaz. Yazılımda denendiğini söylüyorsunuz imei işleminde sıkıntı olma ihtimalide yüksek denenebilir..Merhaba cihazı imei atmak için tamirciye götürdüm. İmei atıldı telefon düzgün çalışıyor fakat hoparlörden ses gelmiyor. Değerleri normalmiş benim hoparlörü de başka cihazda denedik çalışıyor ama anakart ile mi alakalı yoksa yazılımsal mı bilmiyorum. Avometre ile değerlere bakıldığı zaman akımı normal gösteriyor fakat çözemediler. Bir fikri olan var mı yazılımını da sıfırlıyorum diyor yeni yazılım attık diyor ama düzelmedi diyor sizce ne olabilir yardım edin lütfen
Yazılımı eskiden 12. 1.2 idi sanırım sonradan 12.0.3 kurdu yine olmadı yazılımsal olma ihtimali var gibi hangi yazılımı atmalıyız