- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 430
Allah razi olsun hocam seni de uğraştır dik
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam
Allah razi olsun hocam seni de uğraştır dik
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://forum.miuiturkiye.net/konu/deepflash-kablosu-edl-kablosu.7342/bootloader kilitli redmi 3 cihaza rom atarken sorun oldu. sanırım soft brick.
bu kablodan satan arkadaş var mıdır. yada ödünç verebilecek olan.
bu döküman ile rom atmaya çalıştım:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu döküman da bu kabloya ihtiyaç var diyor:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çift tıklama ile uyandırma için TWRP ile kernel yükledim.
İşlem bittiğinde mi ekranında kaldı. ( Brick oldu )
EDL modunda Fastboot rom yüklemeye çalışıyorum ama Windows 64 bit yüklü farklı bilgisayarlarda defalarca denememe rağmen hep bu ekranda kalıyor.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamamen sizin sorumluluğunuzda. Maalesef usb kablolar belli bir renk standardında yapılmıyor. Genelde siyah kablo - kırmızı kablo + olarak 5V uçlarıdır. Fakat farklı kablolar da gördüm. Diğer data - ve data + uçlarının renkleri ise çok değişken.Selamlar,
avometremin pili bittiği için şu anda pil bulamıyorum ve gerçekten telefon sıkıntılı açımıyor. elimde uzatma kablosu var usb için. type-c yi heba etmemek adına onu kullanacağım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
şu videodaki kablolar ile aynı renkte kablolarım. acaba bunun yaptığı gibi yapsam sıkıntısız yapabilir miyim bunu
bu sürümden yüklemeyin miflash'ın eski verisyonlarından yükleyinÇift tıklama ile uyandırma için TWRP ile kernel yükledim.
İşlem bittiğinde mi ekranında kaldı. ( Brick oldu )
EDL modunda Fastboot rom yüklemeye çalışıyorum ama Windows 64 bit yüklü farklı bilgisayarlarda defalarca denememe rağmen hep bu ekranda kalıyor.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.