Sohbet Xiaomi shop mi8 fiyatı hk.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Zaten xiaomi alıcıları teknoloji meraklıları idi. Alanlar aldıranlar onlardı. Alma nedeni ise f/p telefonu olmasıydı. Şimdi bu özelliğini ithalatçı garantili cihazlar dışında kaybetmiş görünüyor. Benim asıl endişem bu fiyatları görüp diğer fırsatçıların ithalatçı garantili telefon fiyatlarını daha da artırmalarıdır. Halihazırda fırsatçılar dolar ile alakasız biçimde fiyat artırıyorlar daha da artırmalarından endişe ediyorum. Böyle olursa Samsung, Huawei yine kazanacaktır, diğer telefon markalarına yönelme olacaktır. Açıklanan bu fiyatı kabul etmek mümkün değil.

kesinlikle illaki diger markalara yonelinilicektir ancak huawei kimseye onermem.kasa.kalitesi cok dandik ozelliklede sasi yamulmaya cok musait mi5 neyse huaweide ayni oyle malzeme sifir:)

samsung desen zaten s ve note serisi disjnda alinmaz hatta ben onlarida almam belki kalem hatrina note okadar :).
akternatif marka lenovo moto serisi belki uygun girerse nokia. baktik olmadi oppo vivo ama.iste vivolarda turkce dil yok:)

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
delta neyimize yetmiyor fırsatçıları zaten biliyoruz onları konuştukça tüylerim diken diken oluyor sanki babası amerikalı uşağın. neyse geçen yalova kipada 3300 tl ye mi 8 vardı kaç gb bakmadım öyle göz ucuyla fiyatına bakmıştım nerdeyse 2 kat kar etme peşindeler tabi biz keriz değilir bi samsun aple kullanıcısı olsaydık bu fiyatlara alırdık biz telefonun bütününe bakarak teknolojisini inceleyerek alıyoruz ve bundan sonrada öyle yapıcaz marka takıntımız ve hava atma çabamız yok evo da bunu anlayacak tabi geç olucak.

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
Xiaomi Sayfasında Türkiye yok. Bu firma Distribütörmü İthaltçı mı o da belli değil.
Hafta sonu Almanya, Berlinde biraz bakındım, Orada da sanırım resmi olarak Xiaomi yok.
Hiçbir dükkanda görmedim. Birkaç yerel telefon firmasında ise 128 Gb olanın fiyatı TL ile 3200, 3400 arasıydı.

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
Telefon güzel, kullanışı görüntüsü zevk veriyor. Demek ki her türlü kullanacağız, lakin shop-la alakamız olmayacak. En mantıklısı bu gözüküyor. İnternet üzerinden getirtmek, ve ya hiç olmadı sınır komşusu ülkelerden alıp Türkiyede imei attırmak daha mantıklı. Tabii bu fiyata büyük ihtimal Türkiye içi vergi sorununun da büyük bir etkisi olmuştur. Malum, herşeyin fiyatı hiçbiryerde olmadığı kadar fazlalaşıyor Türkiyede resmileşince...

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bakın buraya yazıyorum, devlet çok yakında bu pasaport kayıt işine de el atacak. Bu çok da uzak tarihte olmayacak.

Cavusum30

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Arkadaşlar İstanbul da bugün açılacak olan xiaomi shop da mi8 6/128 5399₺ fiyat verilmiş. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Ben forumdan alışverişe devam diyorum.

bu fiyat çok fazla gelmesine sevinmiştim fakat şuan daha çok üzüldüm iyiki zamanında almışım

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
Burası Xiaomi forum olduğu için kimseyi kışkırtmak istemem, ama bırakın bu Xiaomi yi gidin kendinize bir Huawei alın ve bu eziyeti para verip çekmeyin.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
F/P ürünü olan mi cep telefonları artık lüks olma yolunda ilerliyorlar. F1 isimli cihazi bir nebze fiyat olarak içimizi rahatlatabilir kullanıcıyı.

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
kesinlikle illaki diger markalara yonelinilicektir ancak huawei kimseye onermem.kasa.kalitesi cok dandik ozelliklede sasi yamulmaya cok musait mi5 neyse huaweide ayni oyle malzeme sifir:)

samsung desen zaten s ve note serisi disjnda alinmaz hatta ben onlarida almam belki kalem hatrina note okadar :).
akternatif marka lenovo moto serisi belki uygun girerse nokia. baktik olmadi oppo vivo ama.iste vivolarda turkce dil yok:)
Mi5 kullanıyorum, keşke mi5 kalitelinde ve ucuzluğunda yeni nesil geniş ekran telefon çıksa da alsak :)

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Dün dubai xiaomi stora da mi mix 2s ortalama 3800 TL idi kesinlikle Türkiye de ki resmi bir store değil.

Ekli dosyalar

• IMG_20180916_135657.jpg
    IMG_20180916_135657.jpg
    4,3 MB · Görüntüleme: 18
Üst Alt