Sohbet Xiaomi shop mi8 fiyatı hk.

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Burası Xiaomi forum olduğu için kimseyi kışkırtmak istemem, ama bırakın bu Xiaomi yi gidin kendinize bir Huawei alın ve bu eziyeti para verip çekmeyin.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Burası Xiaomi forum olduğu için kimseyi kışkırtmak istemem, ama bırakın bu Xiaomi yi gidin kendinize bir Huawei alın ve bu eziyeti para verip çekmeyin.

Huawei xiaomi'den daha pahalı. Ha gidip Evofone'dan alırsanız ayrı.

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2

Hangi eziyeti dostum? Huawei'yi Xiaomi'den üstün mü gördün yoksa sen? Konuyu yanlış anladın galiba sen..

SMYRNA35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uĞUR
Cihazım
mi5
Konular
1
Kısaca yazacağım, laf uzatmaya gerek yok. İnşallah batarlar. Gider delta garantili alırım, gider cepporttan alırım kafam rahat olur.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
bu fiyatlardan alınmaz xiaomi kendi kendine kazık atıyor
Dostum herkes yazıyor bende yazayım bu fiyatlar evofone mudur nedir onların kafalarına göre fiyati Xiaomi nin Global fiyatı DEĞİL?! üzerine tonla kar koyup köşeyi döneceklerini zannediyorlar 5 6 aya kalmaz kedi gibi ya uygun bildiğimiz fiyata satarlar ayakta kalırlar yada kapatır giderler.

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
Zaten xiaomi alıcıları teknoloji meraklıları idi. Alanlar aldıranlar onlardı. Alma nedeni ise f/p telefonu olmasıydı. Şimdi bu özelliğini ithalatçı garantili cihazlar dışında kaybetmiş görünüyor. Benim asıl endişem bu fiyatları görüp diğer fırsatçıların ithalatçı garantili telefon fiyatlarını daha da artırmalarıdır. Halihazırda fırsatçılar dolar ile alakasız biçimde fiyat artırıyorlar daha da artırmalarından endişe ediyorum. Böyle olursa Samsung, Huawei yine kazanacaktır, diğer telefon markalarına yönelme olacaktır. Açıklanan bu fiyatı kabul etmek mümkün değil.

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Fırsatçılıktan başka bir şey değil. Xiaomi 'nin Türkiye'ye gelirse ucuz olacağını düşünmüş Mi8 almaktan vazgeçecektim. İyi ki de vazgeçmemişim migrostan 3400₺ ye temiz Mi 8 6/128 almakla ne kadar doğru yaptığımı şimdi anlıyorum Yes~~

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bu fiyatlar, cihazı elden getirip satan, ithalatçı garantili olarak satan satıcıların işene gelecek, ( dürüst satıcılar ayrı tabii ) , Bu kendini bilmezler yüzünden kaybeden yine biz olacağız. Benim bu kullandığım 3. xiaomi telefonum, F/P olduğu için ve sevdiğim için alıyorum bu markayı, ama fiyatlar artarsa ve ben bu fiyatları vermek zorunda kalırsam, diğer alternatifleride değerlendiririm, sonuçta kimse benim babamın oğlu değil.

Bence bu fiyatlar bir oyunun parçası, buraya yazıyorum, bu oyunun adı : ÖLÜMÜ GÖSTERİP SITMAYA RAZI ETMEK, biz bu oyunu çok iyi biliyoruz zaten, şimdi 2 gün sonra teknoloji kanallarındaki başlıklar şu şekilde olacak;

ŞOK, XİAOMİ FİYATLARI DÜŞTÜ

XİAOMİ FİYATLARI DİBİ GÖRDÜ

KAÇIRILMAYACAK FİYATLAR....

Gibi başlıklar ile 100, 200 tl indirimlerle akıl çelmeye çalışacaklar.

Üst Alt