Sohbet Xiaomi shop mi8 fiyatı hk.

cruftydeath

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
iphone 5
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
6
abilerim akıl verin!
forumdaki kullanıcıların iyi niyetli olduğunu biliyorum ve bu yüzden danışmak istedim.
birkaç yıldır gm android one bilmem ne kullanıyorum dandik bir telefon.
liseye yeni geçtim ve bu sınavda fen lisesini kazandım bu yüzden ailem bana karşılık için bir telefon alacaktı (ödül misali).ilk başta iPhone 8'e yönelmiştim fakat fiyatlar uçtu.
Ben de mi 8'e yöneldim resmi girmesi için bekledim ve olanlar oldu(ev satılmadı kredi çektik vs. vs. yani olanlar oldu dardayız piyasanın da durumu zaten ortada.)
Ben şimdi ne yapmalıyım alacağım telefonum beni yaklaşık 4 yıl idare etmesi gerek ve ailemi daha çok zorda bırakmamak için çok pahalı bir şey almak istemiyorum.Ne yapmalıyım abilerim mesela cepporttan mi 8 mi aliyim? mi 8 çok çok hoşuma gidiyor istiyorum:/

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
abilerim akıl verin!
forumdaki kullanıcıların iyi niyetli olduğunu biliyorum ve bu yüzden danışmak istedim.
liseye yeni geçtim ve bu sınavda fen lisesini kazandım bu yüzden ailem bana karşılık için bir telefon alacaktı (ödül misali).ilk başta iPhone 8'e yönelmiştim fakat fiyatlar uçtu.
Ben de mi 8'e yöneldim resmi girmesi için bekledim ve olanlar oldu(ev satılmadı kredi çektik vs. vs. yani olanlar oldu dardayız piyasanın da durumu zaten ortada.)
Ben şimdi ne yapmalıyım alacağım telefonum beni yaklaşık 4 yıl idare etmesi gerek ve ailemi daha çok zorda bırakmamak için çok pahalı bir şey almak istemiyorum.Ne yapmalıyım abilerim mesela cepporttan mi 8 mi aliyim? mi 8 çok çok hoşuma gidiyor istiyorum:/
Yeni konu açarsan daha iyi olur konuyu saptırmayalım.
Linkini buraya at ordan devam et.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
abilerim akıl verin!
öncelikle ne olursa hayırlısı olsun diyelim ben mi 6 kullanıyorum genel olarak memnunum yalnız fiyatları gerçekten çok yüksek bu yüzden şu anda fiyatı iyi seviyede olan lg v 30+ a bakabilirsin ben şahsen görüp kullanmadım ve marka reklamıda yapmıyorum sadece bütçenizi fazla zorlamadan alınabilecek alternatif bir model tercih sizin mi 8 i bende almak isterdim ama bu fiyatlara değil

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
abilerim akıl verin!

Madem Ailen kredi çekti Ailene yardımcı olman gerekiyor. Ailenin durumu sıkıntılı ise sana tavsiyem ailenin bütçesini fazla zorlamaman yönünde olacaktır.

Bu arada Fen Lisesini kazanmışsın. Rabbim zihin açıklığı versin. Sana tavsiye edeceğim tek telefon RN4X olacaktır.
Aileni düşünerek tavsiyede bulundum.

Güzel bir okul kazanmışsın. Derslerine yoğunlaş Telefon,room,root,twrp ile uğraşmanın zamanı değil.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cruftydeath

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
iphone 5
Meslek
inşaat mühendisi
Konular
6
öncelikle ne olursa hayırlısı olsun diyelim ben mi 6 kullanıyorum genel olarak memnunum yalnız fiyatları gerçekten çok yüksek bu yüzden şu anda fiyatı iyi seviyede olan lg v 30+ a bakabilirsin ben şahsen görüp kullanmadım ve marka reklamıda yapmıyorum sadece bütçenizi fazla zorlamadan alınabilecek alternatif bir model tercih sizin mi 8 i bende almak isterdim ama bu fiyatlara değil
Madem Ailen kredi çekti Ailene yardımcı olman gerekiyor. Ailenin durumu sıkıntılı ise sana tavsiyem ailenin bütçesini fazla zorlamaman yönünde olacaktır.

Bu arada Fen Lisesini kazanmışsın. Rabbim zihin açıklığı versin. Sana tavsiye edeceğim tek telefon RN4X olacaktır.
Aileni düşünerek tavsiyede bulundum.

Güzel bir okul kazanmışsın. Derslerine yoğunlaş Telefon,room,root,twrp ile uğraşmanın zamanı değil.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konum burada:
Sohbet - Yardıma ihtiyacım var!

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Derslerine yoğunlaş Telefon,room,root,twrp ile uğraşmanın zamanı değil.
Tek günde halledilebilcek. Hepsini halleder bir daha uğraşmaz. Ben eski tek çekirdek telefonuma 1ghz'den 1.4Ghz'e overclock yapmıştım CM rom kurup bir daha ellemedim beni idare etmişti.

Üst Alt