Yardım Xiaomi redmi pro şebeke sorunu

mehmtakf1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet akif
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Üniversite öğrencisi
Konular
2
redmi pro cihazımda her gün 5 6 defa internet gidiyor şebeke var gibi görünüyor fakat şebeke de olmuyor cihazı kapatıp açınca düzeliyor. Cihazda başka bir telefonun imei yüklü numaranın klon olup olmadığını bilmiyorum sorun neyden olabilir

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Peki bu mu note 4 mü desem ?
Zenex üstadıma katılıyorum. Bende Redmi Note 4 SD kullanıcısıyım Skorpi hocamın tavsiyesi ile. Cihazdan gayet memnunum tam FP cihaz. Batarya özellikle mükemmel. Önceden günde 3 kez cihazı sarja takan biri olarak Xiaomi sayesinde prizlerin yerlerini unuttuğumu belirtmek isterim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Uygun fiyatlı nereden bulunur ?

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Uygun fiyatlı nereden bulunur ?
Ben HB den aldım. Cepport dan. İmei kayıtlı 2 yıl donanım garantili. 979 a almıştım 1 ay oldu sanırım. Tavsiye ederim..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hkndymz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
red mi pro
Konular
0
Telefon harika ama bu sorunda bir gerçek. Acil durum olsa ulaşılamıyorsun ne zaman fark ediyorsun;sen birini aramaya çalışıp arayamayınca telefonun çekmediğini anlıyorsun. telefonu uçak moduna alıp çıkart düzeliyor. Ayrıca konuşma esnasında gürültü önleyici var çok iyi ama telefonu ağzından 5 6 cm uzaklaşınca bu sefer sesin gitmiyor. Bu iki sorunum olmasa Muhteşem bir telefon. Başka Xiaomi leri incele derim.
KULAKLIK YANINDAKİ KÜÇÜK DELİĞİ KAPATINCA SORUN ÇÖZÜLDÜ..ORAYA KÜÇÜK BİR BANT YAPIŞTIRDIM SES GİTMEME SORUNU OLMUYOR ARTIK.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
ARKADAŞLAR 1YİLDİR KULLANİYORUM Mİ 4 LTE SEBEKE KOMPLE GİDİYOR MOBİL AGLARDAN 3 G 2G GEC GECİS YAPİYORUM GELMİYOR MOBİL SEBEKE YOK HATASİ ALİYORUM TELEFONU ACİP KAPAYİNCA VEYA UCAK MODUNA ALİP CİKİNCA DUZELİYOR. AMA BELLİ Kİ KRONİK SORUN XİAOMİ CİHAZDAN SOGUDUM KONUSURKEN BİR COK KEZ SEBEKE DEN DÜŞÜYOR. SEHİR MERKEZİNDEİM AVEA KULLANİYORUM BU CİHAZLARDA SIKINTI VAR
[doublepost=1530044268,1530044239][/doublepost]ARKADAŞLAR 1YİLDİR KULLANİYORUM Mİ 4 LTE SEBEKE KOMPLE GİDİYOR MOBİL AGLARDAN 3 G 2G GEC GECİS YAPİYORUM GELMİYOR MOBİL SEBEKE YOK HATASİ ALİYORUM TELEFONU ACİP KAPAYİNCA VEYA UCAK MODUNA ALİP CİKİNCA DUZELİYOR. AMA BELLİ Kİ KRONİK SORUN XİAOMİ CİHAZDAN SOGUDUM KONUSURKEN BİR COK KEZ SEBEKE DEN DÜŞÜYOR. SEHİR MERKEZİNDEİM AVEA KULLANİYORUM BU CİHAZLARDA SIKINTI VAR

ARKADAŞLAR 1YİLDİR KULLANİYORUM Mİ 4 LTE SEBEKE KOMPLE GİDİYOR MOBİL AGLARDAN 3 G 2G GEC GECİS YAPİYORUM GELMİYOR MOBİL SEBEKE YOK HATASİ ALİYORUM TELEFONU ACİP KAPAYİNCA VEYA UCAK MODUNA ALİP CİKİNCA DUZELİYOR. AMA BELLİ Kİ KRONİK SORUN XİAOMİ CİHAZDAN SOGUDUM KONUSURKEN BİR COK KEZ SEBEKE DEN DÜŞÜYOR. SEHİR MERKEZİNDEİM AVEA KULLANİYORUM BU CİHAZLARDA SIKINTI VAR
[doublepost=1530044268,1530044239][/doublepost]ARKADAŞLAR 1YİLDİR KULLANİYORUM Mİ 4 LTE SEBEKE KOMPLE GİDİYOR MOBİL AGLARDAN 3 G 2G GEC GECİS YAPİYORUM GELMİYOR MOBİL SEBEKE YOK HATASİ ALİYORUM TELEFONU ACİP KAPAYİNCA VEYA UCAK MODUNA ALİP CİKİNCA DUZELİYOR. AMA BELLİ Kİ KRONİK SORUN XİAOMİ CİHAZDAN SOGUDUM KONUSURKEN BİR COK KEZ SEBEKE DEN DÜŞÜYOR. SEHİR MERKEZİNDEİM AVEA KULLANİYORUM BU CİHAZLARDA SIKINTI VAR

Birincisi forum kuralları gereği yazınızın tamamını büyük harf ile yazamazsınız dikkat edin lütfen.

İkincisi kronik bir sorun yok. Sorun sadece sizin telefon ve hattınız ile alakalı.
"Üçüncüsü bu cihazlarda sıkıntı var" cümleniz yanlış. Çünkü milyonlarca insan kullanıyor bu cihazları ve dediğiniz gibi sıkıntı olsa milyonların hepsinde yaşanır bu sorunlar.
Dördüncüsü ise sim kartınız 64 kb mi? 128 kb mi? Telefonunuzda başka sim kartı denediniz mi? Kendi sim kartınızı farklı telefonda denediniz mi?

Bir sorun yaşıyorsanız sorununuzu ayrıntılı anlatın ki yardımcı olunabilsin.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt