Yardım Xiaomi redmi pro şebeke sorunu

mehmtakf1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet akif
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Üniversite öğrencisi
Konular
2
redmi pro cihazımda her gün 5 6 defa internet gidiyor şebeke var gibi görünüyor fakat şebeke de olmuyor cihazı kapatıp açınca düzeliyor. Cihazda başka bir telefonun imei yüklü numaranın klon olup olmadığını bilmiyorum sorun neyden olabilir

valent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marshmalow
Cihazım
redmi pro
Konular
0
İlk olarak üslubunuzu değiştirmenizi öneririm. Ardından da şunu belirtmek isterim yazdıklarımı okumamışsınız, tekrar okuyunuz ve idrak etmeye çalışınız.
Arkadaşlar ülkede sadece band20 yok. Eğer bulunduğunuz bölgede band20 den yayın yapıyorsa 4g cihaz 3g ye geçer 4g yayını alamadığından. 3g de kullanırsınız. 3g için eksik bandı mı var cihazın? Hayır. 3g de çekmiyorsa bulunduğunuz bölge kapsama dışıdır zaten neden band20 den bahsediyorsunuz kapsama dışı alan için? Kısacası sorun yazılımsaldır. Her romda bulunan modem dosyası farklılık gösterir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala yazılımsal diye diretmene anlam veremiyorum. Evet 3g de ban20 desteği yine bulunmuyor cihazın. Ne 4g ne de 3g de band20 desteği yok bilgin olsun.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hala yazılımsal diye diretmene anlam veremiyorum. Evet 3g de ban20 desteği yine bulunmuyor cihazın. Ne 4g ne de 3g de band20 desteği yok bilgin olsun.
Siz ciddimisiniz şaka mı yapıyorsunuz? 3g de band20 kullanılmıyor hocam. Sadece 4g de kullanılan 800mhz bandına band20 diyoruz. Siz üslübunuzu düzeltmediniz ben sizin seviyenize inemeyeceğim. İlk olarak araştırın, öğrenin. Bir şey yazacağınız zaman da bilgin olsun yerine saygı ifade eden siz ekini kullanmaya özen gösteriniz.

Oyla:

valent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marshmalow
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Siz ciddimisiniz şaka mı yapıyorsunuz? 3g de band20 kullanılmıyor hocam. Sadece 4g de kullanılan 800mhz bandına band20 diyoruz. Siz üslübunuzu düzeltmediniz ben sizin seviyenize inemeyeceğim. İlk olarak araştırın, öğrenin. Bir şey yazacağınız zaman da bilgin olsun yerine saygı ifade eden siz ekini kullanmaya özen gösteriniz.
Ben senden farklı birşey mi konuşuyorum? 3g de band20 desteğinin zaten olmadığını söyledim. Bu cihaz çin için üretilmiştir bu tarz band sorunları olması gayet normal birader.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet 3g de ban20 desteği yine bulunmuyor cihazın.

Dediniz. Cihazın 3G de band20 deateği bulunmuyor değil, operatörler 3G de band20 kullanmıyor. Band20 sadece 4G de kullanılıyor. Yanlışınızı bir daha düzeltiyim.

Ben senden farklı birşey mi konuşuyorum? 3g de band20 desteğinin zaten olmadığını söyledim. Bu cihaz çin için üretilmiştir bu tarz band sorunları olması gayet normal birader.

Üslubunuzu tekrar düzeltmenizi talep ediyorum. Aksi takdirde kendi kendinizle konuşur durursunuz. Hemen hızlandırılmış ders veriyim. Karşınızda tanımadığınız birisi varsa "Siz" diye hitap etmeniz gerekir. "Birader" vb. kelimeler sokak jargonunda hitabet kelimeleridir. Bunları burada kullanamazsınız. Bu kelime yerine "Hocam" veya "siz" diyebilirsiniz. Tanımadığınız biriyle "ben-sen" şeklinde konuşamazsınız. Hızlandırılmış dersimiz bu kadardı. Umarım öğrenme yeteneğiniz bulunmaktadır. Son olarak konuyla alakalı ben redmi note 3 pro kullanıcısıyım 2 yıldır. Hiçbir band sorunum yok. Üslubunuzu değiştirmediğiniz ve yazılanları anlamaya çalışmadığınız sürece cevap verilmeyeceğini bildirir, iyi günler dilerim.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dediniz. Cihazın 3G de band20 deateği bulunmuyor değil, operatörler 3G de band20 kullanmıyor. Band20 sadece 4G de kullanılıyor. Yanlışınızı bir daha düzeltiyim.

Üslubunuzu tekrar düzeltmenizi talep ediyorum. Aksi takdirde kendi kendinizle konuşur durursunuz. Hemen hızlandırılmış ders veriyim. Karşınızda tanımadığınız birisi varsa "Siz" diye hitap etmeniz gerekir. "Birader" vb. kelimeler sokak jargonunda hitabet kelimeleridir. Bunları burada kullanamazsınız. Bu kelime yerine "Hocam" veya "siz" diyebilirsiniz. Tanımadığınız biriyle "ben-sen" şeklinde konuşamazsınız. Hızlandırılmış dersimiz bu kadardı. Umarım öğrenme yeteneğiniz bulunmaktadır. Son olarak konuyla alakalı ben redmi note 3 pro kullanıcısıyım 2 yıldır. Hiçbir band sorunum yok. Üslubunuzu değiştirmediğiniz ve yazılanları anlamaya çalışmadığınız sürece cevap verilmeyeceğini bildirir, iyi günler dilerim.
Bu Üslup konusunda Size tamamen katılıyorum Sayın Zenex Üstadım..... Forum Ortamında ne O öyle, bilader, kardeşim, Sen'li hitap şekilleri?......
Bence herkes biraz daha Özenli olmalı ve dikkat etmeli....

Oyla:

valent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marshmalow
Cihazım
redmi pro
Konular
0

Herkes edebiyat hocası ve Türkçe öğretmeni olmuş.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herkes edebiyat hocası ve Türkçe öğretmeni olmuş.

Galiba mesajları yanlış anladığınız gibi üslup konusunu da yanlış anladınız. Kullandığınız üslubun edebiyat, dil bilgisi ve Türkçe ile ilgisi yok. Size "siz" diye hitap eden birine "birader" diyerek karşılık veriyor olmanızı ve hatta sizi muhatap alan kişinin uygunsuzluğu bildiren uyarısına karşın uyaranlarla dalga geçiyor tarzda cevap vermenizi eğitim seviyesi ile açıklamak mümkün değil. Ancak çok net bir durum var ki bu üslupla ve karakterle forumumuzda yer almanız hepimiz adına uygunsuz. Bu nedenle uyarı olan cezanızı uzaklaştırma olarak güncelliyorum...

Diğer yandan konu çok net. Band20 üzerinden yayın yapan yerlerde 4g çekmez ve bu donanımsal bir eksikliktir. Ancak bu durumda kopma olmaksızın cihazın 3G'ye veya 2G'ye geçiş yapması gerekir. Eğer ki şebeke geçişleri esnasında kopma oluyor ise bu yazılımsal bir sorundur.

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Yani cihaz alınmaz... Kullanmak hata mı?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yani cihaz alınmaz... Kullanmak hata mı?
Kesinlikle hayır. Gönül rahatlığıyla size uygun bir Xiaomi seçip satın aldıkyan sonra severek ve hayranlıkla kullanabilirsiniz :)

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Kesinlikle hayır. Gönül rahatlığıyla size uygun bir Xiaomi seçip satın aldıkyan sonra severek ve hayranlıkla kullanabilirsiniz :)

Redmi pro için demiştim :D :D

Oyla:
Üst Alt