Yardım Xiaomi redmi pro şebeke sorunu

mehmtakf1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet akif
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Üniversite öğrencisi
Konular
2
redmi pro cihazımda her gün 5 6 defa internet gidiyor şebeke var gibi görünüyor fakat şebeke de olmuyor cihazı kapatıp açınca düzeliyor. Cihazda başka bir telefonun imei yüklü numaranın klon olup olmadığını bilmiyorum sorun neyden olabilir

hkndymz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
red mi pro
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Günde 6 7 kere oluyor. Arkadaşlar arıyor ulaşamıyorlar. At Şu telefonu diyorlar. Xiaomi den soğumak istemiyorum.

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
:o:o Tavsiye etmiyormusunuz telefonu ? ? ?

Oyla:

hkndymz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
red mi pro
Konular
0
:o:o Tavsiye etmiyormusunuz telefonu ? ? ?
Telefon harika ama bu sorunda bir gerçek. Acil durum olsa ulaşılamıyorsun ne zaman fark ediyorsun;sen birini aramaya çalışıp arayamayınca telefonun çekmediğini anlıyorsun. telefonu uçak moduna alıp çıkart düzeliyor. Ayrıca konuşma esnasında gürültü önleyici var çok iyi ama telefonu ağzından 5 6 cm uzaklaşınca bu sefer sesin gitmiyor. Bu iki sorunum olmasa Muhteşem bir telefon. Başka Xiaomi leri incele derim.

Oyla:

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
Telefon harika ama bu sorunda bir gerçek. Acil durum olsa ulaşılamıyorsun ne zaman fark ediyorsun;sen birini aramaya çalışıp arayamayınca telefonun çekmediğini anlıyorsun. telefonu uçak moduna alıp çıkart düzeliyor. Ayrıca konuşma esnasında gürültü önleyici var çok iyi ama telefonu ağzından 5 6 cm uzaklaşınca bu sefer sesin gitmiyor. Bu iki sorunum olmasa Muhteşem bir telefon. Başka Xiaomi leri incele derim.
Özellik ve fiyat olarak bunu beğenmiştim... Diğerlerinde mutlaka bir yerinden kaybediyor... Hafıza kartı takılmıyor, pil kapasitesi düşük, ekran büyük, Ekran amoled değil, işlemci 10 çekirdek değil vb mutlaka bir yerden kaybediyorlar... Redmi pro hepsi tamdı yaw :(

Oyla:

valent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marshmalow
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Şebeke sorunu yaşayanlar cihazda 800 mhz band olmadığı için ve ülkemizde 800 mhz band yaygın kullanıldığı için bu sorun oluşmaktadır. Redmı Pro çin için üretilen bir cihaz global olarak üretilmedi ve satışıda yok. 800 mhz band desteklemeyen tüm xioami telefonlarda bu sorun mevcut bilginize. Cihaz alırken band desteklerini kontrol ederek alın.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şebeke sorunu yaşayanlar cihazda 800 mhz band olmadığı için ve ülkemizde 800 mhz band yaygın kullanıldığı için bu sorun oluşmaktadır. Redmı Pro çin için üretilen bir cihaz global olarak üretilmedi ve satışıda yok. 800 mhz band desteklemeyen tüm xioami telefonlarda bu sorun mevcut bilginize. Cihaz alırken band desteklerini kontrol ederek alın.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Arkadaşın sorununun band20 ile yakından uzaktan alakası yok. Herkes bir band20 tutturmuş gidiyor. Sadece band20 mi var şu ülkede? Diğer bandlar yokmu? Neden böyle sert çıkıyorum ona da geliyim bir kısım insan band20 üzerinden karalamaya çalışıyor firmayı. Bir kısmı da bilgisizliğinden band20 yi önemli sanıyor. Band20 nin öyle ahım şahım bir özelliği yoktur.

hkndymz hocam cihaza çin romu atıp bir iki gün kullanın aynı sorunu yaoıyormu görelim. Hangi ildeydiniz bu arada. Bulunduğunuz bölgenin coğrafi koşulları nasıl?

Oyla:

valent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marshmalow
Cihazım
redmi pro
Konular
0
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Arkadaşın sorununun band20 ile yakından uzaktan alakası yok. Herkes bir band20 tutturmuş gidiyor. Sadece band20 mi var şu ülkede? Diğer bandlar yokmu? Neden böyle sert çıkıyorum ona da geliyim bir kısım insan band20 üzerinden karalamaya çalışıyor firmayı. Bir kısmı da bilgisizliğinden band20 yi önemli sanıyor. Band20 nin öyle ahım şahım bir özelliği yoktur.

hkndymz hocam cihaza çin romu atıp bir iki gün kullanın aynı sorunu yaoıyormu görelim. Hangi ildeydiniz bu arada. Bulunduğunuz bölgenin coğrafi koşulları nasıl?
Kullandığım cihazı neden karalayayım akıl var mantık var. Yazılımsal bir sorun değil ve yanlışta bilgilendirmiyorum. Tamamen band 20 sorunu ve donanımlsal eksiklikten kaynaklı. Şehir merkezlerinde sorun yok çok iyi ve kopma olmuyor ama şehir dışı veya merkezi konumlardan uzaklaşında bu sorunla karşı karşıya geliniyor neden mi? Çünkü merkezi konumlarda band20 kullanılmıyor ama merkezi konumdan uzaklaşınca band20 desteği gerekiyor buda cihazda bulunmayan bir özellik olduğu için kopmalar ve şebeke problemleri oluşuyor. Tekrar ediyorum yazılımla alakası yok istediğin roma geç sıkıntı tekrar edecek. Doğruları yanlış gibi yönlendiren şu an sensin birader.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kullandığım cihazı neden karalayayım akıl var mantık var. Yazılımsal bir sorun değil ve yanlışta bilgilendirmiyorum. Tamamen band 20 sorunu ve donanımlsal eksiklikten kaynaklı. Şehir merkezlerinde sorun yok çok iyi ve kopma olmuyor ama şehir dışı veya merkezi konumlardan uzaklaşında bu sorunla karşı karşıya geliniyor neden mi? Çünkü merkezi konumlarda band20 kullanılmıyor ama merkezi konumdan uzaklaşınca band20 desteği gerekiyor buda cihazda bulunmayan bir özellik olduğu için kopmalar ve şebeke problemleri oluşuyor. Tekrar ediyorum yazılımla alakası yok istediğin roma geç sıkıntı tekrar edecek. Doğruları yanlış gibi yönlendiren şu an sensin birader.
İlk olarak üslubunuzu değiştirmenizi öneririm. Ardından da şunu belirtmek isterim yazdıklarımı okumamışsınız, tekrar okuyunuz ve idrak etmeye çalışınız.
Arkadaşlar ülkede sadece band20 yok. Eğer bulunduğunuz bölgede band20 den yayın yapıyorsa 4g cihaz 3g ye geçer 4g yayını alamadığından. 3g de kullanırsınız. 3g için eksik bandı mı var cihazın? Hayır. 3g de çekmiyorsa bulunduğunuz bölge kapsama dışıdır zaten neden band20 den bahsediyorsunuz kapsama dışı alan için? Kısacası sorun yazılımsaldır. Her romda bulunan modem dosyası farklılık gösterir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

valent

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marshmalow
Cihazım
redmi pro
Konular
0

Şunuda belirtmekte fayda var eğer senin dediğin gibi band20 ile alakası olmasaydı ve yazılımsal bir sorun olsaydı xioami cihazlar her hafta güncelleme alıyor ve ben bu telefonu 8 aydır kullanıyorum yani şimdiye kadar 32 defa güncelleme almış bir telefondan bahsediyorum bu şebeke problemini çoktan çözerlerdi. Kimseyi yazılımsal diye kandırmaya veya yanlış yönlendirmeye gerek yok. Band20 eksikliği var mı var peki bu bir sorun mu kesinlikle sorun. En azından şu an kesin olarak bilinen tek şebeke sorunu.

Oyla:
Üst Alt