- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
bekliyorumtabi var. hemen gönderiyorum
bekliyorumtabi var. hemen gönderiyorum
göndereyimmi şimdi. müsaitmisinizbekliyorum
evet hocamgöndereyimmi şimdi. müsaitmisiniz
cihazınız bl kilidi açıkmıMerdanstbdw Hocam banada yardımcı olur musun aynı sorun bendede mevcut ?
HOCAM dediğiniz gibi erase persist yaptım sonra twrpden persist yazdım cihaz açıldı wifi açar açmaz tekrar activate çıkıyor. ne yapabiliriz sıralama yanlışmı yaptım.Cihazi fastboot moduna alin ve pcde adb driver kurulu olmasi lazim mesela C diske girin adb klasoreun icinde Cmd calistirin cihazi pc ye baglayin ve fastboot devices yazin cihazi gorduyse sonra fastboot erase persist diyin ve cihazi yeniden baslatin acildiginda hesabi sormamis olacak cihaza twrp yukleyin stock fastboot rom klasorunde img den persist tekrar yukleyin twrpden veyahut mi flash ile stock roma da gecelbilirsiniz. ama mutlaka persist flaslayin
ilk önce Persist silin ve cihazı açın simkartı çıkartın ve wifi bağlamayın. İnternet olmaması lazım çihaz açıldıktan sonra Tekrar twrp girin ve persist kurun bu kadarHOCAM dediğiniz gibi erase persist yaptım sonra twrpden persist yazdım cihaz açıldı wifi açar açmaz tekrar activate çıkıyor. ne yapabiliriz sıralama yanlışmı yaptım.
Hocam k30 var persist sildim cihaz açılmıyor mi yazıısnda kalıyor.ilk önce Persist silin ve cihazı açın simkartı çıkartın ve wifi bağlamayın. İnternet olmaması lazım çihaz açıldıktan sonra Tekrar twrp girin ve persist kurun bu kadar
Sonucu yazarsınız hocam geçmiş olsunHocam k30 var persist sildim cihaz açılmıyor mi yazıısnda kalıyor.
Açıldı hesap sormadı (internet yok) şimdi persist iniyor persist flashlayıp tekrar açacağım cihazı sonra wifiye bağlayacağım bakalım.
Merhaba Telefonum redmi note 8 forumdaki gibi benimde telefonum kitli bir çok şeyi denedim fakat yapamadım Yardım edebilirmisiniz. Bilgisayarıma bağlanabilirmisinizCihazınızın bl kilidi açıkmı ? Teamwiver yazın bağlanırım