- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
install bölümünde sağ alttan install imageye basın gözükürgözükmüyor dosya twrpde
install bölümünde sağ alttan install imageye basın gözükürgözükmüyor dosya twrpde
gözükmüyor twrp de dosyaTwrp den atmanız lazım konuda her şeyi detaylı anlatmıştım hocam
hocam twrp den install diyorum select partition to flash image diyor persist i seçiyorum wifiye bağlıyorum gine mi hesabı geliyor cihaz:redmi note 8install bölümünde sağ alttan install imageye basın gözükür
StreX hocam anlatmış bir üst mesajda
İlk önce persisti sildikten sonra cihazı açın ve giç bir türlü internete bağlanmayın ilk kurulumları yapın ardından twrp den persist flaşlayın.hocam twrp den install diyorum select partition to flash image diyor persist i seçiyorum wifiye bağlıyorum gine mi hesabı geliyor cihaz:redmi note 8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam twrp den install diyorum select partition to flash image diyor persist i seçiyorum wifiye bağlıyorum gine mi hesabı geliyor cihaz:redmi note 8
İlk önce persisti sildikten sonra cihazı açın ve giç bir türlü internete bağlanmayı
team wiewer dan yardımcı olur musunuzİlk önce persisti sildikten sonra cihazı açın ve giç bir türlü internete bağlanmayın ilk kurulumları yapın ardından twrp den persist flaşlayın.
team wiewer dan yardımcı olur musunuzinstall bölümünde sağ alttan install imageye basın gözükür
Cihazi fastboot moduna alin ve pcde adb driver kurulu olmasi lazim mesela C diske girin adb klasoreun icinde Cmd calistirin cihazi pc ye baglayin ve fastboot devices yazin cihazi gorduyse sonra fastboot erase persist diyin ve cihazi yeniden baslatin acildiginda hesabi sormamis olacak cihaza twrp yukleyin stock fastboot rom klasorunde img den persist tekrar yukleyin twrpden veyahut mi flash ile stock roma da gecelbilirsiniz. ama mutlaka persist flaslayin
persisti nasıl flashlarız ustamMerhaba Cihazınızın bl kilidi açıkmı