- Adım
- 6
- Cihazım
- redmi pro
- Konular
- 0
Teşekkür ederim değiştirdim romu hiçbir sıkıntı çıkmadıDeğiştirebilirsiniz rahatlıkla
Teşekkür ederim değiştirdim romu hiçbir sıkıntı çıkmadıDeğiştirebilirsiniz rahatlıkla
Geçmiş olsun hocam rica ederimTeşekkür ederim değiştirdim romu hiçbir sıkıntı çıkmadı
Ustam şimdi anlamadığım bir kısım var.Geçmiş olsun hocam rica ederim
Persist sildikten sonra mi hesaba giriş yaparsınız ardından twrpden fastboot romdaki img klasörün içinden persist img cihazın hafızasına atarak twrpden flaşlıtacaksınız. Bu kadar. Sorun çözülmüş olacakUstam şimdi anlamadığım bir kısım var.
Erase persist
Kurulum mi account girdik
Flash persist
Ben böyle yapıyorum
Arkadaşın sorununu nasıl çözdünüz? Persist sildikten sonra mi acc sorma olayı kafama takıldı.
aynı durumdayım ne yapacağımı söyler misiniz ?Cihaz locked vaziyette galiba hocam tabi tamirci iseniz benden iyi bilirsiniz tabi unlock ise 2 saniyelik işi var mi hesabı kaldırmanın
Cihaz unlock mu ?aynı durumdayım ne yapacağımı söyler misiniz ?
Teşekkürler ben de böyle yapıyorum.Persist sildikten sonra mi hesaba giriş yaparsınız ardından twrpden fastboot romdaki img klasörün içinden persist img cihazın hafızasına atarak twrpden flaşlıtacaksınız. Bu kadar. Sorun çözülmüş olacak
Rica ederim hocamTeşekkürler ben de böyle yapıyorum.