- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
Tmm id verin bağlanırım birazdanevet acık
Tmm id verin bağlanırım birazdanevet acık
Tmm id verin bağlanırım birazdan
Aosp rom kurarsanız mi hesap sormaz fakat miui kullanamazsınız o mi hesabı kaldırılmadan. Teamviwer ile bağlanırımreis suan aosp rom dıye bırsey onerdıler onu denıyorum olmaz ıse yardım edermısın ve hangı programdan baglanacaksın
reis suan aosp ındırmedım twrp ve mıuı 11 kurulu hangı programdan baglanacaksınız baglanınAosp rom kurarsanız mi hesap sormaz fakat miui kullanamazsınız o mi hesabı kaldırılmadan
ıd yı sıze atayım ve bende programı ındıreyımreis suan aosp ındırmedım twrp ve mıuı 11 kurulu hangı programdan baglanacaksınız baglanın
programi indirin ve id sifre yazin baglanirim gectim pc basinareis suan aosp ındırmedım twrp ve mıuı 11 kurulu hangı programdan baglanacaksınız baglanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ıd yı sıze atayım ve bende programı ındıreyım
hangı program ındıreyımprogrami indirin ve id sifre yazin baglanirim gectim pc basina
hocam bu işlemleri yaptıktan sonra mi flash tool ile istediğimiz romu yükleyebilir miyiz yoksa bu romu değiştiğimizde tekrar mi hesabı ister miilk once persisti silin cihazi acin hesap sormiyacak sonra mi hesabi ekleyin twrpden stock persist flashlayin hocam kac tane cihazi oyle kurtardim
Değiştirebilirsiniz rahatlıklahocam bu işlemleri yaptıktan sonra mi flash tool ile istediğimiz romu yükleyebilir miyiz yoksa bu romu değiştiğimizde tekrar mi hesabı ister mi