Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Mi Account Bypass Mi Account Şifresi Unutulmuş

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
çok basit mi hesap oturumu açabiliyor mu denesin zaten ortaya çıkar. kalıcı kaldırma işleminde kapak açılmasına gerek yok ki. ekrandaki unlock kodu ile açılıyor. ve bu işte çinlilerin tekelinde olan bir iş. yetkili hesap maalesef.
şuan bypass ve server harıc hıc bır yontem yokmu dosya sılmek persıst gıbı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
şuan bypass ve server harıc hıc bır yontem yokmu dosya sılmek persıst gıbı
persisti bir driver gibi düşünün telefondan silinirse öncelikle widevine L1 sertifası L3 e düşer. kalıcı olarak kaybedilir. Sonrasında pusula yakınlık sensörü vb. aksamlar çalışmaz olur.

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
persisti bir driver gibi düşünün telefondan silinirse öncelikle widevine L1 sertifası L3 e düşer. kalıcı olarak kaybedilir. Sonrasında pusula yakınlık sensörü vb. aksamlar çalışmaz olur.
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu çok kötü bişey peki başka konularda yapan çok şimdi hepsinin cihaz hasar mı aldi...

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu çok kötü bişey peki başka konularda yapan çok şimdi hepsinin cihaz hasar mı aldi...
tabiki internette dolaşan persist sil/persist yükle cevapları bilgi kirliliğidir.

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
tabiki internette dolaşan persist sil/persist yükle cevapları bilgi kirliliğidir.
Teşekkür ederim hocam deneme fikri vardi mecburluktan artık yok yaparsam mi cloud find device silicem şuan param olsa emin olun size bypas yaptirmistim :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Şimdi kim ne der bilmiyorum ben size kendi tecrübemi söyleyeyim iş sebepli Fazla foruma giremiyorum yoksa Eski cihazlara kuruş çıkarmanıza bile gerek yok Emin olun. Arada okudum okudum cevap vermedim neyse dedim. Hocam ben şahsen eskiden sildim persisti mi hesap gitti tekrar twrp den kurdum herşey takır takır çalıştı hiç bir sorun olmadı cihazımda Note 8 di. Ben bir iki sene önce Mi hesabı kalıcı bypass yapmıştım ve bu yöntem yine de mümkün neden bedava şey varken para veresiniz ki

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Şimdi kim ne der bilmiyorum ben size kendi tecrübemi söyleyeyim iş sebepli Fazla foruma giremiyorum yoksa Eski cihazlara kuruş çıkarmanıza bile gerek yok Emin olun. Arada okudum okudum cevap vermedim neyse dedim. Hocam ben şahsen eskiden sildim persisti mi hesap gitti tekrar twrp den kurdum herşey takır takır çalıştı hiç bir sorun olmadı cihazımda Note 8 di. Ben bir iki sene önce Mi hesabı kalıcı bypass yapmıştım ve bu yöntem yine de mümkün neden bedava şey varken para veresiniz ki
selamlar hocam görüşünüz değerli teşekkürler para vermedım veremıyorum ogrencıyım poco f3 var bende sızde kullanmıssınız bır zaman mıuı 12.5 kusur ıken kılıtlendı bende aosp kurdum ve kaldım oyle mıuı yada hyperos gecsem cok mutlu olacagım ama kılıtlı ıste korkuyorum da....

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
selamlar hocam görüşünüz değerli teşekkürler para vermedım veremıyorum ogrencıyım poco f3 var bende sızde kullanmıssınız bır zaman mıuı 12.5 kusur ıken kılıtlendı bende aosp kurdum ve kaldım oyle mıuı yada hyperos gecsem cok mutlu olacagım ama kılıtlı ıste korkuyorum da....
Ben şu an bu işlerden biraz uzağım ama araştıracam bl kilidi açıksa hala bir şans ve büyük bir artı sizin için var demektir. Ben araştırıp bir sonuç bulursam haber veririm size

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ben şu an bu işlerden biraz uzağım ama araştıracam bl kilidi açıksa hala bir şans ve büyük bir artı sizin için var demektir. Ben araştırıp bir sonuç bulursam haber veririm size
çok teşeküürler hocam bl kilidi açık dedımya aosp kurdum dıye cok sıkıcı suan superıoır kurmaya calısıom bulursanız cok mutlu olurum tesekkurler hayırlı ısler..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
çok teşeküürler hocam bl kilidi açık dedımya aosp kurdum dıye cok sıkıcı suan superıoır kurmaya calısıom bulursanız cok mutlu olurum tesekkurler hayırlı ısler..
Saolun size de Hayırlı Ramazanlar

Üst Alt