Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Mi Account Bypass Mi Account Şifresi Unutulmuş

selcukkkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
Cihazi fastboot moduna alin ve pcde adb driver kurulu olmasi lazim mesela C diske girin adb klasoreun icinde Cmd calistirin cihazi pc ye baglayin ve fastboot devices yazin cihazi gorduyse sonra fastboot erase persist diyin ve cihazi yeniden baslatin acildiginda hesabi sormamis olacak cihaza twrp yukleyin stock fastboot rom klasorunde img den persist tekrar yukleyin twrpden veyahut mi flash ile stock roma da gecelbilirsiniz. ama mutlaka persist flaslayin
hocam bu yöntem halen geçerlimi. geçerli ise redmi note 8 ginkgo için yapabilirmiyim. hangi rom ve hangi twrp yüklersem sorun yaşamam. adb sürücüler ve driverlar yüklü. teşekkür ederim

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam bu yöntem halen geçerlimi. geçerli ise redmi note 8 ginkgo için yapabilirmiyim. hangi rom ve hangi twrp yüklersem sorun yaşamam. adb sürücüler ve driverlar yüklü. teşekkür ederim
Geçerli hocam Ama başka yöntemlerde çıktı yapamazsanız haber verin yardımcı olurum

ludovico2x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Cihazınızın bl kilidi açıkmı ? Teamwiver yazın bağlanırım
hocam selam. aynı durumdan bende muzdaribim. bootloader kilidi açık mi hesabımı bilgisayardan silmiştim ama telefondan silinmedi hala şifre istiyor girince de böyle bir hesap yok diyor. kafayı yicem teamviewer atsam bir şeyler yapabilir miyiz? lütfen...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam selam. aynı durumdan bende muzdaribim. bootloader kilidi açık mi hesabımı bilgisayardan silmiştim ama telefondan silinmedi hala şifre istiyor girince de böyle bir hesap yok diyor. kafayı yicem teamviewer atsam bir şeyler yapabilir miyiz? lütfen...
Merhaba Hocam bu videou takip edin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

ludovico2x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
cihazım note 8 pro, videodaki dosyalar note 8 için, aynı dosyaları kullanabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Hocam bu videou takip edin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
video sahibi yorumlarda 8pro da bu yönetmin çalışmadığını söylemiş. şuan telefonumu kullanabiliyorum ama üzerine yazılım atarsam mi hesabı yüzünden kitleneceğini bildiğim için bilinçsiz bi işlem yapmak istemiyorum, sorun tam olarak şöyle, telefonumu satmaya karar verdim alıcı buldum, mi hesabımdan çıkış yapmayı denedim ama her seferinde hata verdi, hiçbir anlamda çıkış yapamadım her yönetmi denedim. bende bilgisayarım üzerinden mi sitesine hesabıma giriş yaptım, cihazlarım kısmından telefonumu sildim, telefonu incelediğimde hala hesaptan çıkış yapmamıştı, denedim olmadı. en son sinirlenip site üzerinden komple mi hesabımı kalıcı olarak sildim, büyük bi hataydı ama işe yarayacağını düşündüm ama hesap hala cihazda takılı kaldı. resmen rezillik. :D

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
cihazım note 8 pro, videodaki dosyalar note 8 için, aynı dosyaları kullanabilir miyim?

video sahibi yorumlarda 8pro da bu yönetmin çalışmadığını söylemiş. şuan telefonumu kullanabiliyorum ama üzerine yazılım atarsam mi hesabı yüzünden kitleneceğini bildiğim için bilinçsiz bi işlem yapmak istemiyorum, sorun tam olarak şöyle, telefonumu satmaya karar verdim alıcı buldum, mi hesabımdan çıkış yapmayı denedim ama her seferinde hata verdi, hiçbir anlamda çıkış yapamadım her yönetmi denedim. bende bilgisayarım üzerinden mi sitesine hesabıma giriş yaptım, cihazlarım kısmından telefonumu sildim, telefonu incelediğimde hala hesaptan çıkış yapmamıştı, denedim olmadı. en son sinirlenip site üzerinden komple mi hesabımı kalıcı olarak sildim, büyük bi hataydı ama işe yarayacağını düşündüm ama hesap hala cihazda takılı kaldı. resmen rezillik. :D
Cihaz redmi note 8 proysa o kolay hallederiz hocam siz cihazi sifirlayin hesap ekraninda kaldigi zaman bana yazin ben baglanir hallederim

ludovico2x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Cihaz redmi note 8 proysa o kolay hallederiz hocam siz cihazi sifirlayin hesap ekraninda kaldigi zaman bana yazin ben baglanir hallederim
Ya sen nasıl bir kralsın, acaip mutlu oldum şuan. direkt wipe data yapıyorum değil mi hocam? :)

wipe data attım cihaza hocam. hesap ekranında şuan, müsait olunca döner misiniz, şimdiden çok teşekkürler :)

Son düzenleme:

ludovico2x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
hocam sanırım uyudunuz, yarın akşam 7-8 gibi işten geleceğim o saatlerde tekrar yazarım. size dm atamıyorum isterseniz bana atın teamviewer id atmam için, şimdiden sağolun

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam sanırım uyudunuz, yarın akşam 7-8 gibi işten geleceğim o saatlerde tekrar yazarım. size dm atamıyorum isterseniz bana atın teamviewer id atmam için, şimdiden sağolun
Yazdım hocam

Üst Alt