Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Mi Account Bypass Mi Account Şifresi Unutulmuş

hasanduymus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
0
Slm Merdanov hocam bende aynı durumdayım redmi note 8 pro cihaz hesap konumunda kaldı rica etsem yardımcı olur musunuz

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
aleykum selam hocam redmi note 8 pro ise tmm yardimci olalim
hocam bende aynı olaydan kaldım bu cıhaz kılıtlı mı acccount ıstıyor cıhaz poco f3 yd ımeı sıfırlasam da gıtmedı galıba garıp bl kılıdı acık

Xrosen1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Merdanov Hocam banada yardımcı olur musun aynı sorun bendede mevcut ? Ve bl kilidi kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz redmi note 8

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merdanov Hocam banada yardımcı olur musun aynı sorun bendede mevcut ? Ve bl kilidi kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz redmi note 8
hocam kimse yardım etmiyor/edemiyor H.kadioglu bu hocam ıstersenız ucretlı cozer ucretsız ıstıyorsanız aosp rom kuracaksınız ben baska yol bulamadım mıuı yada hyperos kullanmak ıstıyorum ama yolu yok... varsa da söyleyen yok :)

Xrosen1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
hocam kimse yardım etmiyor/edemiyor H.kadioglu bu hocam ıstersenız ucretlı cozer ucretsız ıstıyorsanız aosp rom kuracaksınız ben baska yol bulamadım mıuı yada hyperos kullanmak ıstıyorum ama yolu yok... varsa da söyleyen yok ssssssssssss:)
Evet hocam kimse yardımcı olmadı H.kadioglu yazdım bypass için 500 lira bana çok geldi bende bugun tamirciye götürdüm aynı fiyata arka kapak açılarak yaptırdım şimdi sırada uygun bir rom bulmam lazım biraz ağır gibi geldi bana miui 12.5 sürümü

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet hocam kimse yardımcı olmadı H.kadioglu yazdım bypass için 500 lira bana çok geldi bende bugun tamirciye götürdüm aynı fiyata arka kapak açılarak yaptırdım şimdi sırada uygun bir rom bulmam lazım biraz ağır gibi geldi bana miui 12.5 sürümü
aynı fiyata arka kapak açmadan yapacaktık o anda sorduğunuz sorulara istediğiniz cevabı alamayınca işlemi pc ye bağlı olmamıza rağmen iptal ettiniz. Benim için sorun yok çözülmüş olması önemli geçmiş olsun. Ayrıca rom yüklemeyin aynı ekranda kalırsınız.

Xrosen1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
aynı fiyata arka kapak açmadan yapacaktık o anda sorduğunuz sorulara istediğiniz cevabı alamayınca işlemi pc ye bağlı olmamıza rağmen iptal ettiniz. Benim için sorun yok çözülmüş olması önemli geçmiş olsun. Ayrıca rom yüklemeyin aynı ekranda kalırsınız.
Bypass yaptıktan sonra herhangi bir güncellemede veya sıfırlamada yine aynı şey olucağını söyleyen sizsiniz 500 lira vericem bilmeyen biri güncelleme yaptığı zaman bir daha masraf olucak, ben dün size komple kaldırma işlemini sordum sizin verdiğiniz fiyat 55 dolardı ben bugün tamircide 500 liraya yaptırdım.
Ve yani yaptığınız bypass geçiçi bir çözüm 55 dolar demek yerine 700 800 tl fiyat verseydiniz eğer size yaptırırdım inanınki ama basit olan bypass işlemi için bile 500 lira istediniz ben zaten telefonu 1800 liraya aldım yani arada çok fark var bir fiyat düzenlemesine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bypass yaptıktan sonra herhangi bir güncellemede veya sıfırlamada yine aynı şey olucağını söyleyen sizsiniz 500 lira vericem bilmeyen biri güncelleme yaptığı zaman bir daha masraf olucak, ben dün size komple kaldırma işlemini sordum sizin verdiğiniz fiyat 55 dolardı ben bugün tamircide 500 liraya yaptırdım.
Ve yani yaptığınız bypass geçiçi bir çözüm 55 dolar demek yerine 700 800 tl fiyat verseydiniz eğer size yaptırırdım inanınki ama basit olan bypass işlemi için bile 500 lira istediniz ben zaten telefonu 1800 liraya aldım yani arada çok fark var bir fiyat düzenlemesine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Hocam H.kadioglu en iyisini yapar sizin için estağfurullah vardir bir yanlışınız sıfırlayın güncelleyin o kilit geri gelir imkansız değil mi?? Ya 450-600 civarı geçici bypas yada 55 dolar server kalıcı başka yolu yokki? Arka kapak işlemi kalıcı mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çok basit mi hesap oturumu açabiliyor mu denesin zaten ortaya çıkar. kalıcı kaldırma işleminde kapak açılmasına gerek yok ki. ekrandaki unlock kodu ile açılıyor. ve bu işte çinlilerin tekelinde olan bir iş. yetkili hesap maalesef.

Üst Alt