Modül var pubg 90fps modülü. Onu kurun hem ban man riski de yok config olmadığı için.Hocam GFX tool çalışmadı PUBG için android 11 olduğu için galiba sizde de öyle mi öyleyse alternatif var mıdır acaba?
Root gerekli diyor şu an sadece strix kernel ve bu romun adımlarını gerçekleştirdim root atmış sayılıyor muyum?Modül var pubg 90fps modülü. Onu kurun hem ban man riski de yok config olmadığı için.
Bu linkten magisk indirin apkyı yükledikten sonra yüklediğiniz "Magisk-v23.0.apk" sonundaki apk yazısını "Magisk-v23.0.zip" olarak değiştirip twrpden yükleyin cihazınız rootlu olucaktır son olarak strix kernel tekrar yükleyin twrpden.Root gerekli diyor şu an sadece strix kernel ve bu romun adımlarını gerçekleştirdim root atmış sayılıyor muyum?
Bazı aosp romlarda miui kamera vardı sonradan kaldırıyor geliştiriciler aosp romda sağlıklı çalışmıyor yarım yamalak yani miui galeri çalışmaz zaten hocam aosp romda Google fotoğraflar ve cihaza uygun gcam kullanılır şuan ben dotos 5.1.1 romdayim görsel olarak çok güzel olmuş mystic kernel 6.3 son sürümü kurdum 1 gündür kullanıyorum şuan çok memnunum.Bu rom a miui kamera ve galeri eklenmesi mümkün mü acaba?
Hocam açıkçası Google fotoğraflar bana çok sade ve işlevsiz geliyor, sırf bu yüzden Aosp romları kullanmaktan uzak duruyorum lakin denemek istedim, dotos roma bakayım o zaman teşekkürlerBazı aosp romlarda miui kamera vardı sonradan kaldırıyor geliştiriciler aosp romda sağlıklı çalışmıyor yarım yamalak yani miui galeri çalışmaz zaten hocam aosp romda Google fotoğraflar ve cihaza uygun gcam kullanılır şuan ben dotos 5.1.1 romdayim görsel olarak çok güzel olmuş mystic kernel 6.3 son sürümü kurdum 1 gündür kullanıyorum şuan çok memnunum.
Yapacak bişey yok malesef bu telefon şuan öldü zaten stock rom eu rom kasıyor eski yavaş hantal bi cihaz oldu şuan 5 ay daha idare edicem sonra yeni cihaza geçicem bende şuan kullanılabilecek sadece pixel rom, dotos 5.1.1 rom, rog edition miui 12.6 final rom var.Hocam açıkçası Google fotoğraflar bana çok sade ve işlevsiz geliyor, sırf bu yüzden Aosp romları kullanmaktan uzak duruyorum lakin denemek istedim, dotos roma bakayım o zaman teşekkürler